Cookie- og Privatlivspolitik

Doomsday

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
04.06.2008
| |
1 time 49 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Doomsday
|

'Doomsday' er en futuristisk actionthriller 'Doomsday' i stil med 'Mad Max'.

Storbritannien 2008. En dødelig virus, der allerede har udslettet hundredetusinde, hærger Skotland. I desperation isolerer den britiske regering hele det inficerede Skotland med en gigantisk mur, der forhindrer de smittede i at undslippe.

30 år senere, hvor alle ofrene er glemt og Skotland totalt udslettet for liv, bryder virussen på ny ud i London.

Via satellitovervågning opdager regeringen, at der mod alle odds alligevel er tegn på liv i det sygdomshærgede område mod nord, hvilket må betyde, at der findes en antivirus.

En operativ patrulje anført af Major Eden Sinclair, der var som lille pige var en af de overlevende, der blev reddet ud af landet før hun blev smittet, bliver sendt til Skotland for at finde den mulige antivirus.

'Doomsday' er instrueret af Neil Marshall - manden bag de effektive gysere 'Dog Soldiers' og 'The Decent'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (36 votes)
3.5
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Politiken

  Midt i sit ragnarok får Neil Marshall ikke ueffent placeret en befriende selvironi og indimellem ganske elegante referencer... ()

 • Ekstra Bladet

  ... rummer indtil flere gode elementer, især i beskrivelserne af et gennemkorrumperet England på sammenbruddets rand, men taber desværre det meste på gulvet igen i bulder, bål og brag. Ærgerligt. ()

 • Berlingske

  ... opererer ud fra en teori om, at overdrivelse forøger underholdningen, hvad der fører til den mest drabelige ramasjang set i mands minde. ()

 • BT

  ... Neil Marshall ved, hvordan man fylder et par timer med gru, spænding og vold. Og historien om den skrækindjagende fremtid fortælles effektivt og stramt. ()

 • Jyllands-Posten

  Der er enkelte spændende øjeblikke, og man kan ikke frakende det samlede projekt en vis sygelig visuel vellyst og dekadent opfindsomhed. ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Ali

Denne opdatering af Flugtaktion New York har en kvinde i hovedrollen og så er effekterne selvfølgelig større og flottere. Men det hele er også noget kunstigt og næsten dømt til at fejle. Men hvis man bare skal have lidt uforpligtende action er den underholdende nok.

Nikolaj

den historie er lidt for overdrevet og alt for blodig. patrulje ? come on!

50 Cedis

hvad vor kedelight

Martin

Jeg vil godt give Mr. cruel ret i at den er ret blodig.
Hvis jeg skal sammenline den med nogle film bliver det nok en mellem ting mellem Flugt aktion New York, Mad Max og Robin Hood til sat ”lidt” splatter.
Det er ikke en film men skal tænke så meget over men bare lade sig underholde i stedet.
Og det klare den rigtig fint, se den hvis du syntes det er ok det sprøjter med blod.

Mastery

Mest blodige film jeg nogensinde har set. Fin historie. skuespillerene var ikke specielt gode. Sluttede meget hurtigt, men slutningen var på en anden måde meget god, fordi det var ikke det man havde forventet ville ske. Hovedpersonen skal ligne at være en iskold person, hvilke er lidt mærkeligt at en tynd kvinde kan dræbe en stor mand i rustning, uden hun selv har våben. Men meget anderledes film, så jeg giver den 4

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.