Cookie- og Privatlivspolitik

Doctor Who: The Husbands of River Song

|
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)

Traditionen tro får alle Whovians også i år en ekstra julegave! ’Doctor Who’ er nemlig klar med sin Christmas Special 2015 –og som noget ganske særligt får du her i 2015 en enestående chance for at se dette særlige afsnit på det store lærred!

Det er juledag og the Doctor gemmer sig fra pynt og julesamler på en fjern menneske-koloni. Men heldigvis styrter et rumskib ned, og der er atter bud efter den kære doktor, som i samarbejde med River Songs hold kaster sig ind i en vild og hektisk jagt på tværs af galaksen.

Vil Nardole overleve? Og hvornår finder River Song ud af hvem the Doctor er? Alt dette og mere til vil blive afsløret, når the Doctor kaster sig ud i et rumeventyr af de helt store, som omfatter galaktiske superskurke og en destination, som the Doctor har forsøgt at undgå i rigtig lang tid…

Udover afsnittet, der er 60 minutter langt, vil der være 30 min. særlige ekstraoptagelser, der fordeles før og efter afsnittet, og som kun kan opleves i biografen, så husk at blive siddende til efter rulleteksterne.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (15 votes)
5.1
0
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.