Cookie- og Privatlivspolitik

Doctor Who 3D: Dark Water/Death In Heaven

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer 10 minutter (ekskl. reklamer og trailers)

Er du fan af den udødelige engelske tv-serie 'Doctor Who'? Så er du det, man kalder en “whovian”, og der er godt nyt til dig! BBC og CinemaxX fortsætter deres samarbejde, når de onsdag den 16. september blænder op for en 3D-visning af de dramatiske sidste to afsnit af seriens sæson 8 samt en aldrig før vist "prequel" til sæson 9's første afsnit. Udover det bliver doktoren selv, Peter Capaldi, og den kvindelige hovedrolle, Clara, spillet af Jenna Coleman, interviewet af skuespiller Wil Wheaton.

'Doctor Who' er en institution i britisk kultur og er blevet kult i det meste af den vestlige verden. Serien blev skabt i 1963 og kørte uafbrudt indtil 1989. I 1996 blev den forsøgt genoplivet, men først i 2005 lykkedes det, og den nuværende serie kører altså nu på 9. sæson. 

Selve figuren, som bare omtales som The Doctor, er et tidsrejsende rumvæsen i menneskekrop, en såkaldt Time Lord fra planeten Gallifrey. Han flygtede i en TARDIS tidsmaskine - "Time and Relative Dimension In Space" - som er en kamæleon-maskine, der kan påtage sig diverse lokale objekters udseende. Men på grund af en fejl i TARDIS' "kamæleon-kredsløb" ligner tidsmaskinen nu og for evigt en blå, engelsk politiboks - et af de ikoniske billeder fra serien.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
4.2
0
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.