Cookie- og Privatlivspolitik

Disorder

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en meget intens, spændingsmættet og ildevarslende grundstemning, og hovedfiguren skildres gennemgående som en stærkt foruroliget, truet og mentalt ustabil person. Der er flere voldsomme scener med blodige slagsmål og uhyggelige scener, hvor maskeklædte personer overfalder hovedfigurerne; heriblandt et barn. I én voldsom scene får en person smadret sit ansigt gentagende gange ned i et bord, og man ser blodet sprøjte og løbe fra hans hoved. Det vurderes, at filmen kan virke skræmmende på børn under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
04.08.2016
| |
1 time 41 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Maryland
|

Thrilleren 'Disorder' følger den tidligere soldat Vincent, der har fået konstateret PTSD efter en udsending til Afghanistan.

Da han bliver hyret som sikkerhedsvagt for en libanesisk forretningsmands hustru, ligner det en overkommelig opgave. Men trods halluciationer og angst opfatter Vincent alligevel en ekstern trussel.

I rollen som den psykisk udfordrede soldat ses Matthias Schoenaerts, og den fascinerende hustru spilles af Diane Kruger. Instruktøren stod bag manuskriptet til den Oscar-nominerede Mustang.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (15 votes)
4
3.7

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Sammenlagt set er det dog let at tilgive de billige tricks, når især Matthias Schoenaerts' mindste trækninger leveres med en stærk overbevisning..." (Jacob Wendt Jensen)

 • Jyllands-Posten

  "... selvom Schoenaerts brillerer, så kan han ikke alene lave om på, at Winocour ikke i tilstrækkelig grad formår at tilspidse den spænding, der skulle være filmens nerve." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... en ganske glimrende, men noget ordinær filmoplevelse." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "Det er scenerne, hvor manden, kvinden og drengen prøver grænser af og lærer hinanden at kende, der gør filmen gedigent seværdig. De bedste af dem er fine treklange." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.