Cookie- og Privatlivspolitik

Disneys Juleshow

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
| |
Disneys Juleshow
|

Julen og Disney-tegnefilm er to uløseligt sammenknyttede størrelser - sådan har det været siden 30'erne, da de første juleshow blev introduceret i de danske biografer, og sådan er det fortsat.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (46 votes)
5.5
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Det er både for store og for små.

Genial ide.

HeleneColor

Disneys juleshow skal da ses hver år til jul, også selvom at det er det samme man ser hver år.. Men.. Hver gang er der altid en overraskelse om et nyt klip fra en ny Disney film, der kommer i det nye år!:-)
- Ser det hver år! Det vil jeg blive ved med...

Disneys Juleshow skal man helt klart se!:)

S. Rico

Det er efterhånden kun de voksne der gider se dette juleshow. Børnene har jo alle filmene på DVD, og med 5-6 børnekanaler der sender tegnefilm døgnet rundt, så er det svært at "sælge" idéen med at se små klip fra de udødelige klassikere. Men for os andre er det jo ren nostalgi.

Wayne

ingen jul uden Disney - selvom man kender det hele til hudløshed.

Tribute

Disneys Juleshow skal bare blive ved med at blive vidst på DR1 hver jule aften. Det er nemlig den film der giver en hyggelig Jul.
Disney er bare så gode til at lave fantastiske jule film.

For de meste vil jeg bare se animerede film på Engelsk men Disneys Juleshow skal bare vidses på dansk, så alle kan forstå og kunne lide den.

Best TV-SHOW/Movie EVER

Jimmy

Jeg sidder og venter trolig hvert år på at klokken slår 16:00... selv som 32 årig.. For nogle år siden (2001) viste DR1 et ekstra program om begyndelsen af Disney's Juleshow, i anledningen af Walt Disney's 100 års fødselsdag, så desværre kun slutningen af det, men ville ønske at DR1 viser det igen snart, der så man det allerførste show der blev vist.

Nogenuser/12232

det er det bedste ved julen

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.