Cookie- og Privatlivspolitik

Devil

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
13.01.2011
| |
1 time 20 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Devil
|

I 'Devil' er fem mennesker fanget i en elevator.

De har ikke mulighed for at komme ud og er tvunget til at lære hinanden at kende. Til deres gru opdager de, at de alle sammen er der af en grund. Alle bærer nemlig en frygtelig hemmelighed med sig, og netop denne dag og i denne elevator skal regnskabet gøres op.

Forfærdelige ting begynder at ske, klaustrofobien bider sig fast og mistanken rettes snart mod den ene og den anden, før det endelig går op for dem, at en af passagererne er Djævlen selv… men hvem?  

John og Drew Dowdle har instrueret 'Devil' efter en original idé af M. Night Shyamalan.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (79 votes)
3.8
3.6

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "stram, skarp og skrap gyser, der ganske vist ikke tåler nøje eftersyn med hensyn til logik og sandsynlighed, men med sin intense og klaustrofobiske stil er decideret nervepirrende" (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "selv en inkarneret gyserfan som undertegnede måtte undervejs flere gange minde sig selv om at trække vejre. En fin, stram gyser." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "Eneste lyspunkter er Chris Messina som politimanden, der prøver at redde dem ud, og så fotografen Tak Fujimoto, der gør, hvad han kan, med det pauvre materiale." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "selvom ideen om uhygge i et lukket rum langtfra er ny, har hele holdet bag produktionen strammet op og strammet ind, så det foregår i så tjept et tempo, at intet nogensinde bliver fladt og fjollet." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "Shyamalan ville ikke være Shyamalan, hvis ikke det hele havde været mystisk og givet plads til nogle overvejelser om moral og spiritus. Men det er den kontante klaustrofobiske suspense i elevatorhistorien, der giver filmen dens kvalitet." (Kim Skotte) ()

 • Weekendavisen

  "Først frygter man, at situationen skal udarte til italiensk giallo eller degenerere til anti-film med grynede overvågningsbilleder som i de populære Paranormal Activity-film. Men øvelsen spilles igennem med ægte dybde i persontegningen, før manuskriptet lægger den sidste brik på plads, og billedet giver fuldkommen mening." (Bo Green Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Men formår da at skabe lidt spænding, ideen om en elevator hvor ingen kan undslippe er fint fundet på.

S. Rico

Der er ikke de store overraskelser at komme efter - hvilket man jo ellers burde forvente med M. Night Shyamalan som manuskriptforfatter. En gruppe almindelige personer - men alligevel med noget til fælles - er fanget i en elevator. Og så begynder det selvfølgelig at gå galt...

Man kan desværre hurtigt regne ud, hvem der er “skurken”. Det positive er, at filmen er skruet godt sammen. Der er en fin klipning mellem situationen i elevatoren og begivenhederne udenfor, hvor en politimand sammen med et farverigt team af sikkerhedsvagter m.fl. forsøger at hjælpe og opklare de tiltagende ubehageligheder. Filmen er ikke trukket i unødig langdrag. En kort men effektiv og underholdende gyser, som man også godt kan lade børnene se med på. 3 store stjerner.

Michael

En helt okay film som på udvalgte steder har sine øjeblikke med spænding, og er teknisk vellavet, men selve plottet kan kun bære et tv show på en halv time. Som film er den ikke rigtig vellykket.

Frank

Dårlig film

Mike

God film, med en god historie og intense øjeblikke, men den kunne godt ha' været mere skræmmende, hvis klippende i elevatoren blev vist via overvågnings kameraet så er jeg sikker på at der ville være lidt mere gys over filmen, ellers en god film.

Jeg sad nogle gange og ventede på skrækeffekter eller en høj lyd ind i ørene men det skete desværre ikke, og når de gjorde var de ikke særlig skræmmende, men det er klart eftersom at hvis man så for meget når ting skete ville man vide hvem djævelen var.

Angelo Kim

Jeg synes filmen var ok hverken mere eller mindre.

Mario

den var faktisk vild nok!.. tænke film!. men samtidig en gyser. selv om den ik rigtig var uhyggelig. men der var meget action i den ! 5 stjerner

ania

Jeg har set det der bedre, men man kan
godt se den uden at kede sig:)))
Det er ikke en film jeg skal se igen:(((

Mathildeuser/531449

Jeg synes filmen var ok hverken mere eller mindre.

nicolasuser/658707

Hvorfor er den ikke i Biocity Odense??

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.