Cookie- og Privatlivspolitik

Det tredje mord

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
16.08.2018
| |
2 timer 4 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Sandome no satsujin
|

Det japanske krimidrama ’Det tredje mord’ følger advokaten Shigemori, som skal forsvare manden Misumi, der er anklaget for mord og røveri.

Misumi har tidligere har siddet i fængsel for et mord begået for 30 år siden, så forsvarsadvokatens sag virker tabt på forhånd.

Men retssagen når dårligt nok i gang, før klienten ud af det blå erklærer sig skyldig - til trods for udsigten til en dødsstraf. Shigemori begynder nu for alvor at tvivle på, om hans klient virkelig også er skyldig, og advokaten må derfor grave dybere end forventet.

’Det Tredje Mord’ er instrueret af mesteren Hirokazu Koreeda, der sidst var aktuel herhjemme med Min søns familie og Efter stormen, og som tidligere på året vandt hovedprisen i Cannes med dramaet Shoplifters

Koreedas film centreres oftest omkring familien, hvor de største dramaer og mest magiske øjeblikke finder sted, men med 'Det tredje mord' bevæger filmskaberen sig lidt uden for sin faste tematik og ind i retssalsdramaets kringlede verden. 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (19 votes)
4.3
4

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Det er den fantastiske Masaharu Fukuyama, der bærer filmen og i rollen som den stadig mere plagede og tvivlende advokat må genoverveje sit moralske og praktiske kompas." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Politiken

    "[Instruktørens] stil egner sig godt til dette retsfilosofiske drama forklædt som krimi." (Søren Vinterberg)

  • Weekendavisen

    "'Det tredje mord' er [...] en krævende film. Ærindet er filosofisk, men helhedsvirkningen er klaustrofobisk." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
ole

Fantastisk film om vi hører hvad vi vil høre eller hvad sagen handler om.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.