Cookie- og Privatlivspolitik

Det' indviklet

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
21.01.2010
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
It's Complicated
|

'Det' indviklet' er en ny romantisk komedie af Nancy Meyers, der tidligere har skabt 'What Women Want' (2000), 'Something’s Gotta Give' (2003) og 'The Holiday' (2006).

Jane (Meryl Streep) og Jake (Alec Baldwin) har været skilt i ti år. De har udviklet et let og venskabeligt forhold til hinanden, og de er begge kommet videre i livet.

Jake har mødt en (meget) yngre kvinde, Jane har startet en succesfuld restaurant. Til en middag efter deres voksne søns college dimission kompliceres deres situation dog, da de pludselig begge mærker suget i maven.

Stakkels Adam (Steve Martin) - den nyligt skilte mand, der arbejder på Janes nye køkken, men som er ved at falde for sin arbejdsgiver -opdager snart, at han mod sin vilje er blevet involveret i et trekantdrama.  

Hvem er sammen, og hvem er gået fra hinanden? Hvem er kærester, og hvem er elskere? Og hvor seriøst er det i grunden? Svaret er som regel: 'Det' indviklet'

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (850 votes)
4.5
3.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... Meryl Streep er filmens store og særlige attraktion. Hun drikker sig fuld, ryger pot og lader livet forføre sig, og den dobbelte Oscarvinder gør det hele med et veltempereret mix af sensualitet, styrke, sårbarhed og humor." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • Børsen

  "... i høj grad Meryl Streeps show. Men hun kan bære det, naturligvis. Trods sin titel, er 'Det' indviklet' ikke nogen kompliceret sag. Filmen vil charmere og underholde, og det gør den fint." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "... 'Det’ indviklet' er én af den sjældne slags varme og forudsigelige amerikanske komedier, der fungerer hele vejen igennem og sender biografgæsten ud i vinteren med en klar fornemmelse af forår i maven." (Henning Høgh) ()

 • Ekstra Bladet

  "Bevares, den har sine øjeblikke - de fleste af dem står Baldwin for - men de understreger desværre blot, hvor få de er." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "... at skifte nogen og 20-årige ud med nogen og 50-årige er slet ikke kunsten. Det er tværtimod at skrive en vedkommende og humoristisk historie, og det er der ikke meget af i 'Det' indviklet'." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "At være en god filminstruktør handler om alt fra filmsprog til dialog, og Nancy Meyers har indlysende sans for de menneskelige relationer... At Meyer ikke er nogen stor kunstner opvejes næsten af, at hun er en fin menneskekender, og af at hun insisterer på, at modne kvinder både kan begære og begæres." (Sophie Engberg Sonne) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Hyggelig voksenkomedie med en række meget veloplagte skuespillere. Det hele foregår i et dejligt tilbagelænet tempo, hvilket er med til at gøre det meget nærværende. Samspillet mellem Meryl Streep, Alec Baldwin og Steve Martin er en skøn modpol til de mange overgearede teenage komedier. Her er der ingen fortænkte intriger eller bitcheri - men voksne+, der dealer med næsten-dagligdags kærligheds- og familiekvaler. Det er ikke lårklaskende morsomt, hvorfor den som komedie kun lægger sig lidt over gennemsnittet. Som et lille familiedrama er den til gengæld ganske udmærket.

Wayne

gennemsnitligt kommedie, med flere opløftende momenter.

Kirsten

Meget underholdende film.

Sanne

Det indviklet er en rigtig fin film, om det "aldrende liv", den er skæg, sød, realistisk, og godt skruet sammen. Alec Baldwin gør det utrolig godt i rollen som ex mand. Virkelig en film man skal se hvis man er 40+

Ellen Haugeuser/282288

Jeg grinede så meget - specielt da man ser Alec uden tøj på, da kunne jeg næsten ikke stoppe med at grine.

Lærkeuser/13882

Jeg synes dette var en helt okay film.. Den havde både humor og romantik, og ikke mindst nogle fantastiske skuespillere. Jeg synes godt nok ikke det var en af de der 'wow.. sikke en fantastisk, uforudsigelig film', men den var god, hvis man bare ønsker et godt grin.. Helt i orden.

Susanne

Simpelthen en dejlig film som man kan gå og grine længe over. Kan bestemt anbefales til andre. Aldrig har jeg grint så meget.

Henriette69

Endnu en rigtig god og skøn feel-good film, med dejlige skuespillere.
Desværre mindede Baldwin mig i denne rolle lidt for meget om en eks-kæreste. Men skøn skøn film med mange gode grin :D

Kirstenuser/439905

Er man i målgruppen (kvinde/mand 50+, gift i en menneskealder, separeret eller skilt) så rammer både historie og persongalleri lige i solar plexus :-) Længe siden jeg har moret mig så meget!

Kvinde 55, gift siden 1980

sarahuser/766628

Klart en mega sjov film - lige som den skal være!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.