Cookie- og Privatlivspolitik

Den of Thieves

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en rå og dramatisk stemning. Den indeholder adskillige realistisk fremstillede scener med overfald, skyderier og gidselsituationer. I en scene overfaldes en figur med strømpistol og slag i hovedet. Efter at være vågnet op igen trues han til at tale ved at blive udsat for kvælning. Desuden trues han med en pistol mod panden og får mange slag. I en anden scene føres et grædende gidsel bort med hætte over hovedet og bliver tilsyneladende skudt uden for billedet. Filmen indeholder desuden blodigt udpenslede situationer med politibrutalitet og voldsomme skudvekslinger, hvor figurer dør af deres skader. På grund af filmens udpenslede og brutale vold samt gennemgående realistiske skildring, vurderes den at kunne virke skræmmende på børn under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
05.04.2018
| |
2 timer 20 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Den of Thieves
|
Versioner: se alle
2D, Babybio 2D
|

Action-thrilleren ‘Den of Thieves’ udspiller sig i Los Angeles’ kriminelle underverden, hvor man følger kampen mellem en gruppe succesfulde bankrøvere og den barske eliteenhed, som jagter dem.

Mens bølgerne således går højt på begge sider af loven, begynder bankrøverne at planlægge et ellers umuligt kup, nemlig at røve den topsikrede Federal Reserve Bank i L.A.

Kupfilmens persongalleri ledes an af Gerard Butler, der ses i rollen som eliteenhedens anfører, mens bl.a. Curtis ’50 Cent’ Jackson ses på den anden side af loven blandt bankrøverne.

‘Den of Thieves’-instruktøren og manuskriptforfatter, Christian Gudegast, har tidligere arbejdet sammen med Gerard Butler, da han var med til at skrive manuskriptet til actionfilmen London Has Fallen.

Christian Gudegast vender tilbage som instruktør og manuskriptforfatter på ’Den of Thieves 2’.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (70 votes)
4.4
2.3

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "... dumsmart dialog og dårlig skuespil." (Henning Høeg)

 • Jyllands-Posten

  "[Filmen] er ikke helt ueffen, og de sidste 20 minutter er effektivt overraskende. Man ville bare ønske, man ikke skulle vente hele to timer på, at de kom." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Værre end en dårlig actionfilm er en selvhøjtidelig actionfilm." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "[Filmen] er solid og gennemarbejdet. Den er også meget anakronistisk. Filmen svælger i en maskulin romantik, som ikke rigtigt gælder mere." (Bo Green Jensen)