Cookie- og Privatlivspolitik

Den Skjulte Sandhed

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
19.07.2002
| |
1 time 55 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
High Crimes
|

Claire er top-advokat og lever det liv, hun altid har ønsket sig. En strålende karriere, et smukt hjem og allervigtigst: En dejlig mand, hun elsker, og mener at kende bedre end nogen anden. Men en dag viser det sig at være en illusion.
Claires mand, Tom, har også stor succes med sit entreprenør-firma og sammen bor de idyllisk ned til vandet. De er voldsomt forelskede, men en dag bringer et banalt tyveri i deres hjem en hel række af begivenheder med sig.
Tom arresteres nemlig, eftersøgt og anklaget for som militæragent at have stået bag mange drab på civile i El Salvador under sit virkelige navn Ronald Chapman.
Claire stoler på sin mands forklaring om en større sammensværgelse og beslutter frygtløst at forsvare ham ved den kommende militærdomstol. Hun opdager dog hurtigt, at hun får brug for en der kender systemet indefra og allierer sig med den aldrende militæradvokat Lt. Embry, der for år tilbage har bragt sig selv i miskredit i militæret, og langsom arbejder de to sig frem mod sandheden.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (4 votes)
3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Men vi forlanger også alt af en film. Vi skal have en historie vi tror på - og vi vil have det hele afsluttet på ca. to timer.

Sagen stikker dybere end som så, og en masse skyldige får ikke deres straf - men det er måske mere virkeligt, end det vi normalt får serveret i biffen.

Lars Michael

Noget man har set før , og det bliver lidt trist at se på det.men historie bliver bedre og bedre.

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

S. Rico

Hvor tit har man ikke siddet og set en film, der lover godt, og hvor man spændt ser frem til at plottets mange tråde skal møde hinanden i en forrygende slutning? Desværre bliver man ofte skuffet, når spændingen udløses, enten fordi det viser sig at være totalt tyndt, utroværdigt eller fyldt med huller. Og i Den skjulte sandhed er der både masser af huller og en tynd slutning. Man sidder i den grad tilbage med en flad fornemmelse efter filmen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.