Cookie- og Privatlivspolitik

Den knaldrøde pirat (1952)

|
1 time 45 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Crimson Pirate
|

Filmen 'Den knaldrøde pirat' foregår i slutningen af 1700-tallet og handler om Kaptajn Vallo, der elsker intriger. En dag involverer Vallo og hans hold af pirater sig i en revolution i Caribien. De begynder at sælge våben til oprørshæren, så de kan få mulighed for at udlevere lederen af hæren til den lokale guvernør. Der sker dog det, at Vallo forelsker sig i lederens smukke datter, hvilket truer piraternes plan. 

Det er skuespilleren Burt Lancaster, der spiller Kaptajn Vallo.  

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (24 votes)
5.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Antaeus

Det her må være min favorit piratfilm selv op imod de gamle Errol Flynt film og Pirates of the Carribean så er det Den Knaldrøde Pirat jeg synes bedst om og også den jeg har set flest gange.

Det er klassisk piratfilm som de blev lavet dengang og det er fremragende. Kampen mellem det gode og onde, pirater mod kongens soldater, pirater mod pirater, sørøverskibe, romance og smukke kvinder, en masse action og humor og i et højt tempo så man i den grad er underholdt. Burt Lancaster er i sit es med sin gamle cirkusmakker og de svinger sig i tovene mellem piratskibets master, synger de gamle piratsange mens alle tiders eventyr udspilles. Pirates of the Carribean har lånt ikke så lidt fra denne alle tiders gamle klassiker.

Wayne

Burt Lancaster genstarter piratfilmene fra 1930'erne. Nutidens Pirates of the Caribbean ville ikke have eksisteret uden disse herlige eventyr.

Skabelonen fungerer - masser af herlige slagsmål, sværdkampe og romantik.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.