Cookie- og Privatlivspolitik

Delivery Man

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en varm og humoristisk grundtone. Den indeholder enkelte scener med lettere dramatisk indhold. Her ser man blandt andet en kvinde, der har taget en overdosis. Da hun kommer til sig selv, reagerer hun meget voldsomt. I en anden ser man to mænd, der truer en anden mand - blandt andet ved at lade som om, de drukner ham i et badekar. Da scenerne er kortvarige og indlagt i den humoristiske ramme, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under syv år.

Se mere på medierådet.dk
02.01.2014
| |
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Delivery Man
|

Filmen 'Delivery Man' handler om David Wozniak. Til trods for at David har et stort hjerte, og hellere end gerne vil hjælpe andre, har han ikke særlig høje ambitioner for sig selv.

Han arbejder som udbringer i sin families slagterforretning, men hans mangel på struktur og ansvarsfølelse gør ham til en halvsløj medarbejder. Samtidig skylder han mafiaen penge, og hans gravide kæreste synes, at han er uegnet som far.

En dag ændrer hans liv sig fuldstændigt, da han opdager, at han - ved en beklagelig administrativ fejl - er blevet far til 533 børn i forbindelse med sin anonyme donation til en sædbank 20 år tidligere. Nu sagsøges han af 142 af sine 533 børn, som vil have deres fars identitet at vide.

Vince Vaughn har hovedrollen som den godmodige slacker, der er bange for at binde sig. Filmen er en genindspilning af den franske ’Starbuck’ (2011), og instruktøren, Ken Scott, er stadig den samme.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (96 votes)
3.9
2.8

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Situationskomedien med den bekymrede far og de alt for mange børn, bliver for overdrevet til, at der er særlig meget at føle for længere." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "[...] Vince Vaughn overrasker med en romantisk komedie, der overraskende nok er både romantisk og sjov." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Imponerende, at det lykkes at få proppet så mange sødsuppe-klichéer og vandede vitser sammen i ét søvndyssende manuskript, der blot leverer et enkelt fesent fnis." (Jacob Ørsted)

 • Jyllands-Posten

  "Det hele er bare lidt for sjov, men sjovt bliver det desværre kun i korte glimt." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Dilemmaerne er ikke uinteressante, og målt på både charme og newyorkerstemning er der stof i ’Delivery Man’ til et par timers solid underholdning, uden at man på noget tidspunkt føler, at man er ved at falde på halen over komedien." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
amalieuser/551406

Rigtig god og samtidig morsom film

Maggie Smith

Hahaha, jeg griner stadig efter at have set den her film. Gal den var sjov!

Christianuser/306909

Skuespillerne gør et solidt stykke arbejde i Delivery Man. Jeg følte mig undeholdt i gennem det meste af filmen, dog med små tidspunkter, hvor jeg synes det var lidt små kedeligt. Men ellers en film, man skal tage ind og se, hvis man gerne vil lidt væk hjemmefra

Wayne

Vince Vaughn er en speciel størrelse. Til at starte med havde han næsten udelukkende roller som den evige drengerøv.

Efterhånden (som han er blevet ældre?) har rollerne skiftet karakter til at handle, om mere alvorlige emner - stadig med et stænk af humor. Og det klær ham, selvom han måske aldrig bliver verdens bedste skuespiller.

Her har man ramt den rigtige tone - om filmen er realistisk eller ikke, så tager den et alvorligt emne op og behandler det anstændigt.

Hvis loven om at vedblive med at være anonym blev brudt - så var der måske færre børn?

Eller ville mødrene bare skaffe arvematerialet et andet sted?

Jeff

It’s an okay film, but everything is just too simple. It’s the kind of film that you know what’s going to happen from the very first scene, but it’s missing the challenge part. Everything’s too easy and goes too smoothly for him, there’s never any real emotion at stake, which is seriously disappointing.

Lisa

Jeg morede mig mig fra start til slut :-)

Anette

en kanon god film :) virkelig godt instrueret

OCDina

'Delivery Man' havde super mange fejl. Super mange dumme vitser. Alligevel, var jeg SUPER glad for den! En rigtigt hyggelig og sød film hvis det er dét man trænger til- og dette er på trods af at jeg normal ellers ikke er så glad for skuespilleren som spillede hovedrollen.

Helt sikkert noget folk (der er til den genre) burde overveje at se :)

Obadia

Vince Vaughn er velspillende i denne komedie vis præmis og handling tydeligt fremgår af den meget uddybende trailer som ikke efterlader meget handling tilbage til filmen.

Sjov lille film som man godt kan se hjemme i sofaen, da det store lærred ikke løfter filmen nævneværdigt.

Min anbefaling er at man venter med at se den til den kommer i tv'et, og giver filmen 3 ud af 6 stjerner.

Isabella

Jeg var inde at se den med mine forældre, og tre søskende.. Det var som nævnt, en fantastisk oplevelse! Tænk at opleve at være så langt nede, at føle sig på randen af ens liv.. Og så opdage at man har været med til at skabe noget så fantastisk som så mange forskellige søde individer.. At genfinde sig selv og finde en mening med tilværelsen, det gør de godt!
Jeg kan vildt godt lide den, specielt på grund af humoren blandet med historien om det at finde sig selv, mens man lever et urealistisk og sindssygt liv :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.