Cookie- og Privatlivspolitik

De satans chefer 2

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en humoristisk og let grundstemning med enkelte dramatiske scener, hvor hovedfigurer trues og er i fare. I én scene opstår der fx tumult på et kontor, og en mand banker hovedet voldsomt ned i et skrivebord, så han begynder at bløde i ansigtet. I en anden scene skydes en mand gentagende gange i en parkeringskælder, og endelig er der hen mod slutningen af filmen en dramatisk biljagt, hvor hovedfigurerne styrter ud over en bro i en forulykket bil. Da ingen af hovedfigurer kommer til skade, og da filmen forløses positivt, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
25.12.2014
| |
1 time 48 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Horrible Bosses 2
|

Komedien ’De satans chefer 2’ genforener gutterne Nick, Dale og Kurt, der for nogle år siden forsøgte at slippe ud af kløerne på hver deres sindsforstyrrede chef.

For at undgå at ende under endnu en miserabel overordnet har trekløveret oprettet et firma sammen. Desværre når de nye virksomhedsejere nærmest ikke at komme ud af starthullerne, før de ender i dyb gæld til en smart investor. I et af utallige svage øjeblikke beslutter vennerne sig for at kidnappe deres nye bekendtskabs voksne søn og kræve løsepenge.

De satans chefer indspillede over 200 mio. dollars på verdensplan i løbet af 2011, og det skyldes nok kombinationen af grovkornet humor og en imponerende rolleliste. Det var nemlig sjovt at se Colin Farrell, Kevin Spacey og Jennifer Aniston gakke ud som græseoverskridende bosser.

'De satans chefer 2' har valgt en anderledes tilgang, hvor hovedpersonerne Jason Bateman, Charlie Day og Jason Sudeikis er deres egne chefer, men selv bliver snydt af det nyeste rollelistemedlem, Christoph Waltz, som den uærlige investor. Chris Pine (James T. Kirk i de nye Star Trek-film) har også tilsluttet sig komedien. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (66 votes)
3.9
3.7

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "Det store julegrin fra Hollywood er sikret." (Jacob Wendt Jensen)

  • BT

    "[...] nærmest chokerende vellykket. 'De satans chefer 2' er ikke for børn. Men den er godt nok sjov." (Henning Høeg)

  • Jyllands-Posten

    "Jennifer Aniston er herlig som den sexafhængige tandlæge, der er endnu mere dullet op end sidst, og også Kevin Spacey viser tænder som psykopaten Dave. Men det kan ikke redde den alt for lidt sjove komedie om mænd, der opfører sig, som om de lige havde smidt sutten." (Nanna Frank Rasmussen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Ok opfølger til en ok første film. Christoph Waltz og Chris Pine er et fint supplement i nogle dejlige usympatiske roller som de smarte investorer, der snyder de mindre smarte på herlig uærlig vis.

Nikolaj

De er ikke et hak klogere end den første, stemningen og humoren er den samme, men heldigvis med et nyt og herligt motiv. Den har gang handler det om kidnapning og ikke mord.

Bømlerne i filmen er knap så interessant som i den forrige, Chris Pine gør der ganske godt. Men Christoph Waltz er fejlcastet, misforstå mig ikke. Han er den aller største skuespiller af dem alle i filmen, men derfor giver det ingen mening, at han kun er så lidt med i filmen. Det er lidt sløvt, at han kun er med så lidt i filmen. Når han har sådan et stort potentiale. Og han kan jo sagtens være sjov og ond på samme tid, se bare inglourious basterds. Der er han en led satan, og samtidig filmens højdepunkt, Pga. han samtidig kan være sjov. Som jeg skrev, så synes jeg, at Chris Pine gør det ganske godt. Men jeg havde nu bare håbet Christoph Waltz var hovedskurk, for han er en klasse bedre en Chris. At Kevin Spacey også vendte tilbage er også lidt tyndt, han gjorde det fremragende i den første. Men er helt unødvendig i den her. Igen et stort spild af potentiale.

Filmen har heldigvis også gode momenter, de første 10-20 min er det rene guf af underholdning. Ellers er nogle af de aller bedste scener i filmen, der hvor Jennifer Aniston er indblandet. Hun har ikke været mere sexet end nogensinde, næsten hottere end i den første. Er desværre også alt for lidt med, for potentiale er der nok af i hende. Vi har stadig de tre kiksede hovedpersoner, den anstrengende, den smarte og den der prøver at følge loven. Jamie Fox som Motherfucker er hellere ikke så meget med, men er dog med i mega fed bil-jagt.

Filmen havde potentiale til at kunne måle sig med den første, med det fantastiske Cast. Det blev ikke helt opfyldt, dog stadig en super underholdende film. Med mange mange mindeværdige scener, for mit synspunkt er der plads nok til en tredje film.

Wayne

Men de skal have kredit for ikke at bare at lave en kopi af den forrige.

Man burde have fået meget mere ud af Christoph Waltz som ond chef, end man gjorde - han har samme potentiale som Kevin Spacey. Chris Pine er ikke sjov, og kan slet ikke hamle op med den geniale præstation fra Colin Farrell i den første film.

Trods det er der stadig momenter som faktisk er sjove - det trak pænt op med biljagten, hvor de venter på politiet mens et uendeligt tog passerer forbi. Havde der bare været mere af absurde situationer, som det - det var det som gjorde den første god.

osj2507

Denne film har sine øjeblikke, men den burde have været mindre hysterisk og mere humoristisk, knap så plat og burde have lavet flere af de her drømme scener omkring hvad der kommer til at ske.
De virker rigtig godt de scener især når de lige bagefter viser hvad der rigtigt sker og hvordan drømme scenariet er super fedt og de i virkeligheden er meget forvirrede, usikre og uheldige :)

Marishen76

kan jeg huske den var, lige efter jeg så den, men nu et par uger efter, kan jeg faktisk ikke helt huske den... Så nok en af de film der ryger ind gennem øjnene, med et godt grin undervejs og så ud af hjernen igen, når den er set. Og det er jo også fedt ind i mellem.

Palasse

…for der kunne jeg ganske enkelt ikke holde ud at se på det mere. Måske er jeg derfor gået glip af de bedste bidder. Det må jeg vel så bare lære at leve med. Indtil dette tidspunkt havde det været tåkrummende og decideret irriterende at se på og jeg havde fået nok

- og jeg kan altså godt lide komedier.

stiguser/221140

... vil du også kunne lide efterfølgeren!

Så den i en biograf i New Yrok og blev ikke skuffet - langt fra.

Det MÅ jo gå galt når de tre venner opretter deres eget firma og bliver taget i r*ven af Christoph Waltz - eller af Chris Pine (som spiller den rige søn) ...

Forestil jer de tre knaldperler foretage en kidnapning med en flaske lattergas, der lækker

Fed film

Frederik Stengaarduser/247258

Den første er nok på min top 10 liste over dårligste film nogensinde. Det kan da kun gå galt

Wayne

sjovere end Hangover filmene. Jeg er klar til at se mere.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.