Cookie- og Privatlivspolitik

De satans chefer

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
25.08.2011
| |
1 time 38 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Horrible Bosses
|

I 'De satans chefer' beslutter tre venner at myrde deres chefer.

For Nick (Jason Bateman), Kurt (Jason Sudeikis) og Dale (Charlie Day) er den eneste ting, der vil gøre hverdagen bare en lille smule mere udholdelig, at jorde deres uudholdelige chefer godt og grundigt.

En opsigelse er ikke en mulighed, så ved hjælp af lidt for mange drinks og lidt tvivlsom rådgivning fra en små-kriminel hustler, lægger de tre venner en kompliceret og tilsyneladende idiotsikker plan, der skal skaffe dem af med deres arbejdsgivere... en gang for alle.

Der er bare ét problem: selv de bedste planer er kun så idiotsikre, som hjernerne der lagde dem.

'De satans chefer' har bl.a. Jennifer Aniston og Kevin Spacey på rollelisten.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (285 votes)
4.2
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Politiken

  "... lunken og mellemvare, der selv i sine bedste øjeblikke kun er mildt morsom." (Sophie Engberg Sonne)

 • Berlingske

  "Kriteriet for en komedie må være, at man griner i biografen. Ud fra den målestok er 'De satans chefer' i top. Den er simpelthen blandt de tre film, jeg har grinet mest af de sidste fem år." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "... ikke nogen dårlig film. Men komikken er for anstrengt. Og det gode oplæg forbliver lidt uforløst." (Henning Høeg)

 • Jyllands-Posten

  "Der antydes et småbesk perspektiv, noget med at krisen kan betyde, at folk finder sig i langt større ydmygelser på deres arbejde, end de burde. Men så fuser historien ellers ud i en ubehjælpsom blanding af indforstået filmnørderi, småplat farce og magelig halvspænding." (Jakob Levinsen)

 • Weekendavisen

  "Det er godt tænkt, men bliver svært at udføre, efterhånden som filmens fællesmængde af billige grin tynder ud. ... Helt humørforladt er det ikke. Komedien er i familie med 'Hall Pass', 'Bridesmaids' og andre aktuelle, mildt infantile voksenfilm, men man skal nok være amerikansk lønslave for at more sig med overbevisning." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Glæder mig til toeren.

S. Rico

Keven Spacey er troværdig som modbydelig chef, mens de øvrige karakaterer er alt for tegneserieagtige til min smag. Især er Charlie Day nærmest uudholdelig at se og høre på. Hold da op hvor har han en irriterende stemme.

Filmen trækkes op på et lille 3-tal af et par ok grin undervejs. Og så er den heller ikke helt så forudsigelig, som man ellers skulle tro ved første øjekast.

Frank

Okay film

Tobias

Fantastisk cast og et helt igennem grinern film! Var helt færdig af grin, helt klart en af årets bedste komedier!

Nicoline

Filmen er underholdende nok, der er specielt 1-2 scener som jeg fik mig et godt grin over og ellers smilede jeg bare af de andre morsomme øjeblikke, mest pga. Charlie Day, han er da bare for sjov. Der var også nogle scener og nogle jokes som jeg synes måske var lidt for meget, som om at de prøvede at være sjove men faktisk ikke var det, bl.a. var der en scene med Colin Farrell som jeg ikke var synderligt imponeret over.
Det var meget sjovt at se Jennifer Aniston i en helt anden slags rolle end hun plejer at spille. Jason Bateman og Jason Sudeikis gjorde det godt i deres roller, de er stort set altid underholdende at opleve på film. Jeg havde ingen forventninger til filmen da jeg satte mig til at se den, men den kan desværre stadig kun snige sig op på 3 stjerner. Jeg var fint nok underholdt men synes lidt den manglede det der med at man sad tilbage og tænkte den skal jeg bare ud at have.

Cecilie Celina

Langt om længe fik jeg endelig set denne film. Og den skuffede aldeles ikke. Jeg skreg af grin, så tårene trillede under største delen af filmen. Helt klart en af de bedre film i lang tid. Jeg er vild med den :-)

Wayne

Fede gags, hylende sjov. Bedre end Tømmermænd i Vegas/Thailand. Længe siden jeg har moret mig så godt til en film.

Dani

Ham tandlægeassistenten er da pisseirriterende at høre og se på! Hans klamme skringrende stemme gør mig syg! Ellers meget god film :-)

Kristineuser/457844

Jeg har anmeldt filmen på min blog :)

/Kristine

Sineuser/782460

Underholdning uden de store overraskelser. Filmen tendere til at blive plat. Et godt grin og en film som du glemmer umiddelbart efter forestillingen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.