Cookie- og Privatlivspolitik

De Grønne Slagtere

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
21.03.2003
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
De Grønne Slagtere
|

De to slagtersvende Svend og Bjarne er trætte af at slave for den brovtende og bedrevidende lokale slagter, som oftest kun har hån tilovers for dem, så en dag bryder de op og starter deres egen forretning på en halvdårlig location i udkanten af byen.

Der skal dog mere end almindelig forretningssnilde til at begå sig i konkurrencen, og starten på deres karriere som selvstændige tegner alt andet end lovende, indtil Svend ved lykkens gunst – eller ugunst - kommer på en ide til en kødret, der ikke lige indeholder den sædvanlige omgang ko eller gris.

'De grønne slagtere' er instrueret af Anders Thomas Jensen (Adams æbler, Blinkende lygter)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (64 votes)
4.7
0

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Plottet er set før, men alligevel ikke. Kannibal film er set før, men ikke denne type kannibal film. Mads Mikkelsen stjæler virkelig showet som "Svend Sved". Jeg elsker også bare Ole Thestrup i Anders Thomas Jensen filmene. Der er nogle sjove scener, og nogle fede dialoger mellem de forskellige karakterer. Personligt elsker jeg dialogen mellem Svend og Bjarne, hvor de taler om Svend's marinade:
”Bjarne prøv lige at "lugt" til den her marinade.”
”Nej.”
”Lugt lige.”
”Jeg ryger tyve joints om dagen. Jeg ville ikke kunne lugte hvis der så var ild i mit hår.”
Fantastisk sammentale. Dog kan nogle af jokesne godt mislykkes. Ellers en rigtig god film.

JB007

Når det er bedst!

Mariauser/621916

Nikolaj Lie Kaas og Mads Mikkelsen er begge fantastisk gode i denne film! Elsker alle de sjove kommentarer og elsker Eikilds giraf, fantastisk film!

Kathrine

Det er virkelig en sjov film! Nogle steder kan jeg slet ikke stoppe med at grine!:D Og så er Nikolaj Lie Kaas jo med og han er en skuespiller der tager kegler! Han er godt nok dygtig! Efter min mening den bedste vi har her i Danmark...

Lars Michael

skide sjov var inden og se den,og hold da op hvor jeg grinte den er skide skør -

S. Rico

Jeg går stadig væk rundt og bruger udtryk som "Nej, DET tror jeg nok lige det er!". Mundhuggeriet mellem Mads Mikkelsen og Nikolaj Lie Kaas er i særklasse. Filmen er fyldt med fantastisk grov sort humor - noget vi ser alt for lidt til i dansk film.

Wayne

Så har vi vel set historien før - kanibalisme både fra fransk og engelsk film. Men de sjove figurer, og bipersoner gør filmen fantastisk og mindeværdig.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter