Cookie- og Privatlivspolitik

D-Dag: Normandiet 1944

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en spændingspræget grundstemning. Den indeholder en række krigsscenarier, i form af invaderende bombefly, eksplosioner og billeder af sønderbombede byer. Lydsiden er enkelte steder ret voldsom. Da krigsbillederne er generelle, ikke viser menneskelig lidelse og da de ledsages af en rolig fortællestemme, vurderes det at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på børn over 7 år.

Se mere på medierådet.dk
09.04.2014
| |
55 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
D-Dag: Normandiet 1944
|
Versioner: se alle
3D - dansk tale, 2D - dansk tale
|

Filmen 'D-Dag: Normandiet 1944' handler om den mest omfattende allierede operation under Anden Verdenskrig, der fandt sted den 6. juni 1944 i Normandiet, Frankrig.

Alligevel er der kun få, der kender til de nøjagtige detaljer om "hvorfor" og "hvordan" dette område fra slutningen af 1943 og frem til august 1944 – blev det vigtigste sted i verden.

Ved at mikse adskillige cinematografiske teknikker, inklusive animation, CGI og live-action billeder overfører 'D-Dag, Normandiet 1944' for første gang nogensinde denne monumentale begivenhed til verdens største filmlærreder. Publikum kan på kuppellærredet få mulighed for at se, hvordan denne landgang forandrede verden - fra en ny vinkel.

Dokumentarfilmen giver lejlighed til at udforske de historiske, militærstrategiske, videnskabelige og teknologiske elementer og ikke mindst menneskelige værdier, der var afgørende for denne dags ændring af verdenshistorien.

'D-Dag: Normandiet 1944' vises i IMAX-formatet.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (27 votes)
4.2
0

Instruktør

Instruktører

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
EmilDinedsenuser/1040524

Faktisk mega god, slet ikke nogen dårlig dokumentar 3D film og at se den i Planetariets imax format gør oplevelsen endnu bedre!

evauser/677150

Jeg vil meget gerne se filmen, kan den ikke distribueres til flere biografer, så flere har mulighed for at se den?

SSuser/10172

Filmen vises i Imax-formatet og derfor ikke på almindelige biograflærreder.

Hilsen Søren - kino.dk

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.