Color out of Space

Censur 15
11. Nov 1969
111 min
Color out of Space
Billede
Billede
0.0 / 6
Brugere (0)
0.0 / 6
Medier (0)
Bedøm selv filmen:

Den nyeste film i rækken af Lovecraft-filmatiseringer, ‘Color out of Space’, bygger på en af forfatterens mest elskede noveller og samtidig en af dem, der har fundet vej til det hvide lærred flest gange. Den tumultariske instruktør Richard Stanley, der efter low-budget-horror-kuriositeter som ´Hardware´ og ´Dust Devil´ formåede at blive fyret fra den uheldssvangre ´The Island of Dr. Moreau´, har sat sig for at instruere Nicholas Cage. Så ved man ligesom, hvad klokken er slået!

Med The Guardians ord: Man kan elske eller hade det. Men Stanley bestræber sig på at sætte sit helt personlige aftryk efter mange år i kulden, og hans film kan meget vel være en ny kultklassiker.´

´Color Out of Space´ handler om et mystisk meteor, der slår ned i baghaven hos en landbofamilie. Resultatet er en ganske syret, moderne opdatering, der giver plads til både atmosfærisk gys, body-horror og Cage i bat shit crazy topform. Filmen var et midnight movie-hit på Sundance-festivalen og er skræmmende nok blevet relevant på ny i disse corona-tider. Bonus-info: Dit forhold til alpakaer bliver aldrig det samme igen!

´

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: