Vind biografbilletter hver uge

Creed 2

Tilladt for børn over 11 år
Filmen veksler mellem en varm, dramatisk og konfliktfyldt stemning. Den indeholder flere scener med voldsomme og blodige boksekampe. Specielt to langvarige boksekampe viser voldsomme og blodige slag, hvor specielt den ene bokser kommer slemt til skade med blod sprøjtende ud af munden. I den følgende scene ligger han slemt tilredt i en hospitalsseng med slanger ud af næsen. Da hovedkarakteren er modig og handlekraftig og da filmen forløses positivt, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
20.12.2018
| |
2 timer 10 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Creed 2
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio, Level 7
|
Billetter

Bokse-dramaet 'Creed II' er en opfølger til den syvende film, Creed, i Rocky-serien med Michael B. Jordan som den unge fighter Adonis Creed, der bliver trænet af den legendariske Rocky Balboa.

I det nye kapitel står Adonis overfor karrierens mest personlige opgør, som vækker fortidens traumer til live. Han skal nemlig op imod Viktor Drago, søn af Ivan Drago, der tilbage tog livet af hans far og Rockys gode ven, Apollo Creed, i bokseringen i Rocky IV.

Mens den russiske Drago-familie kæmper for at genvinde deres eftermæle, så har Adonis andre udfordringer, for hvad kæmper han egentlig for?

På privatfronten venter også nye forandringer for den unge bokser, da kæresten Bianca bliver gravid.

'Creed II' bliver 8. gang og sidste gang, at Sylvester Stallone finder boksehandskerne frem som underdog’en Rocky, en rolle han spille for første gang i 1976. Til at sige farvel har han bl.a. fået Dolph Lundgren, der netop startede sin karriere med den fjerde Rocky-film, til at vende tilbage som den russiske maskine Ivan Drago.

Stallone har også bidraget til manuskriptet, der gemmer på alt det som en god Rocky-film skal have: Intense træningspas, brutale boksekampe, motiverende taler og store følelser. (copyright: kino.dk)

Skal du se Creed 2?
(412 stemmer)

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Julius

I Rocky VIII: Creed II er temaerne primært ære og eftermæle. Det er som om vi har hørt den før, og ja, forløbet i CreedII er set rigtigt mange gange før. Denne gang står Adonis Creed over for russiske Viktor Drago, søn af Ivan Drago! Drago slog jo Creed Sr. ihjel i Rocky IV, og var dermed skyld i at Adonis aldrig kendte sin far. Puha da. Følelserne og det personlige drama føles højere end nogensinde før, meeeeeen det er som om filmen aldrig lever op til det drama, den prøver at stille op.

Michael B. Jordans Creed er en fremragende karakter, der i bund og grund blev fuldført i Creed-filmen fra 2015. Der er ikke meget mere til ham at fortælle, for han gennemførte præcist det han havde brug for dengang, og nu er det hovedsageligt hans ære, der er på spil (igen). Vi har set det før, og det er svært at blive følelsesmæssigt involveret i en film, der har kogt suppe på de samme emner og den samme struktur siden 1976. Bevares, der er noget tilfredsstillende ved at se amerikaneren, der kommer fra ingenting, banke kommunisterne sønder og sammen på kommunisternes hjemmebane, men det så vi jo i 1985.

I 2018 er vi åbenbart ikke blevet mere nuancerede, for Drago-familien var knuste efter Dragos nederlag i 85, og deres eftermæle var så smadret at konen skred og de nærmest blev landsforvist. You know, klassisk Rusland. Nu er Drago Jr. så blevet gammel og god nok til at udfordre Creed, og selvfølgelig smadrer han Adonis i første boksekamp, og selvfølgelig smadrer det Creeds selvværd, og selvfølgelig skal vi se en træningsmontage, og selvfølgelig skal de mødes igen. Hvem mon vinder i filmens klimaks?

Spøg til side, Creed II er, omend en meget forudsigelig og gennemskuelig film, meget charmerende og velspillet, og skuespillet er også helt fint. Michael B. Jordan er forrygende og slår sig igennem så meget han kan, Stallones Rocky mumler sig igennem så meget han kan, og det er sjovt at se Dolph Lundgren tage den gamle rolle op igen. Boksescenerne er det bedste i filmen, og særligt lyddesignet er tilpas over-the-top, så vi virkelig mærker hvert evig eneste slag, Creed modtager i ribbenene.

Det menneskelige modstykke til fighteren er der selvfølgelig også, og Tessa Thompsons døve Bianca er ligeledes super, men vi kommer aldrig rigtigt ud over de klichéer, Rocky i sin tid etablerede i sportsfilm-genren. Spørgsmålet er om der er behov for det, eller om vi som Rocky-seere efterhånden ved præcist hvad vi får, når vi for ottende gang sætter en Rocky-film på.

Så ja, forvent en Rocky-film med Creed II. Det er en helt udmærket film, men efter syv identiske film i svingende kvalitet er man nok lidt træt af formlen. Det er dog stadig én af de bedre Rocky-film. Tak til Kino for endnu en fed Kino-tur!

Walteruser/1082033

Har lige set Creed 2 igår, i Palace, og syntes egentlig den var udemærket. Virkede lidt kedelig i starten, men endte med at have en god sammenhængende handling.

Ashley

Jeg kunne egentlig meget godt lide 1'eren - men jeg var ikke blæst ned fra sædet. Jeg forventede at 2'eren ville være lige netop det - en typisk efterfølger som man nok ikke burde have lavet. Åh gud, hvor tog jeg fejl. Jeg grinede, jeg græd - og det var når jeg turde kigge. Creed II er intens, rørende, hjertevarm film om stolthed og kærlighed. Både Stallone og Jordan gør et imponerende stykke arbejde.
Jeg var efterladt med et ønske om at se den igen - og helst lige nu!

christianuser/150004

DEN ER MEGA FED :) SKAL SES I BIO

Barklund

Uden at afsløre for meget kan jeg sige at fortiden i den grad hjemsøger alle. Hele tiden. Alt handler om hvad der engang skete.

Og så er der selvfølgelig en montage. Næ, der er faktisk to træningsmontager! Jeg glæder mig allerede til Creed III, hvor jeg forventer 3 montager! Det bliver vildt! Og Sly har allerede sagt der ikke kommer flere, æv bæv :'(

Filmen har rent faktisk også skuespil. Altså ikke fra Sly selvfølgelig, han har aldrig kunne sige noget som helst uden det lød lige så ægte som salgssnak fra en brugtvognsforhandler. Næ, Adonis Creeds mor og afdøde Apollo Creeds enkefrue, Mary Anne Creed (hun måtte desværre ikke få et guddommeligt fornavn), spillet af Phylicia Rashad, leverer filmens eneste seværdige skuespil.

Men altså, det er da god forudsigelig underholdning, og man behøver ikke engang besidde empati, for hver gang der er sket noget dramatisk, så er der en nyhedsoplæser der fortæller hvad alle føler, hvis nu man var i tvivl.

PS: Jeg tror de overvejede undertitlen "Crossfit: The Movie".

Brianuser/947094

Hvis du kun tror denne film handler om boksning, så tro om. En film som er dybere end bare 2 boksere som skal møde hinanden. En ganske udmærket film, hvor man på intet tidspunkt keder sig, var overrasket over hvor meget mere historie der var omkring personerne end jeg lige havde regnet med.

Der mangler måske en overraskelse eller to, men gennemført film med nogen gode skuespillere.

Stephanie

Fed film, med godt skuespil!
Fed action, med nogle rimelig hårdtslående boksescener. Det er dog ikke en film, jeg ville behøve at se igen. God underholdning.

Michael

#creed2 #kinotur #Adriaaaaan!! #LudmillaDrago

Absolut seværdig film, som runder en æra af, på en meger værdig måde. En anderledes, moderne Rockyfilm, som samler trådene fra flere af filmene, på en flot og værdig måde.
En film som skal ses igen.

Simon

Opfølgeren til Creed fra 2015 fanger fra starten og føles som den naturlige og rette vej for Creed 2.

Historien graver dybere ned i karakterne og deres motiver men samtidig formår den aldrig at miste sit fokus. Boksningen er nervepirrende og slagene føles tungere og hurtige end nogensinde før.

Musikken fra Ludwig Göransson fungerer rigtig godt i denne kontekst og skaber mindeværdige scener. Skuespillerne er i deres es og især hovedkarakteren Michael B. Jordan gør et fantastisk job i at falde et med sin rolle og hans historie.

Jeg kan klart anbefale, at se den her film hvis man er en fan af de tidligere film eller blot leder efter en god actionpakket film som slår hårdt igennem.

Julie

Mega fed film , skal helt sikkert ses igen

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.