Cookie- og Privatlivspolitik

CPH:DOX 19 - Trust Machine: The Story of Blockchain

|
1 time 24 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Trust Machine: The Story of Blockchain
|

Internettet bygger på frihed og demokrati. 'Information wants to be free,' som en ny generation af hacktivister siger - men tendensen går den anden vej. Monopolisering, kontrol, overvågning og ensretning. Men nu har hacktivisterne skabt grundlaget for en ny, radikal udgave af internettet med en ny teknologi: Blockchain. Og hvis du har hørt om den, men stadig føler dig koblet af, så er det her filmen for dig! Fra bitcoins og krypteret kommunikation til anarkistiske utopier. Teknologien er der, men hvad gør vi med den? Og hvad gør teknologien med os? Fremtidsudsigterne er svimlende.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2 votes)
5
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nyheder

Helt enig med David, god informativ dokumentar. Den kan virkelig anbefales til folk, der er interesseret i Bitcoin og kryptovalutaer.

David

Ganske god og informativ dokumentar om blockchain. Den giver et godt velbalanceret billede af digitalevalutaer og blockchain-teknologien generelt. Heriblandt både fordele og ulemper ved teknologen. Jeg vil helt klart anbefale folk, at se den hvis de bare er det mindste interesseret i Bitcoin og blockchain.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.