Cookie- og Privatlivspolitik

Contraband

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
22.03.2012
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Contraband
|

I actionfilmen 'Contraband' spiller Mark Wahlberg den mesterlige smugler Chris Farraday.

Da Chris får kone og børn, beslutter han at lægge det risikable job på hylden, men da hans kones lillebror efter en mislykket kokainsmugling kommer i klemme hos en narkobagmand , bliver han imidlertid nødt til at gennemføre bare ét job mere for at få familien ud af den dødbringende gæld.

Chris tager sammen med en lille gruppe erfarne smuglere hyre på et skib med kurs mod Panama. Dér har han blot få timer til at få sit gods ombord på skibet, skjule det for kaptajnen, der har et horn i siden på ham, og til sidst få varerne i land i New Orleans uden at blive snuppet af toldmyndighederne.

Der er maksimalt pres på den lille gruppe smuglere, der både bliver ramt af intern uenighed og forræderi og af dødstrusler mod familien derhjemme.

'Contraband' er baseret på den islandske 'Reykjavik-Rotterdam' og stjernen fra denne film, Baltasar Kormákur, har instrueret.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (80 votes)
3.9
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Contraband' er langt hen ad vejen ganske underholdende, men også mærkeligt slingrende når det gælder stil og form." (Louise Kidde Sauntved)

 • Ekstra Bladet

  "... aktionsmæssigt er 'Contraband' en ualmindelig tætpakket film med meget få åndehuller. Den velkendte historie ... kan dog ikke holde kedsomheden stangen i den alt for lange spilletid." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Momentvis nogenlunde spændende, skønt handlingen er noget kaotisk, men kan da godt slå et par timer ihjel, hvis man har brug for det." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "Har vi hørt den historie 10.000 gange før? Ja, mindst, men Baltasar Kormákur leverer ikke desto mindre en absolut hæderlig spændingsfilm med flere plusser på kontoen... Men det greb, der for alvor kunne vriste 'Contraband' fri af den lidt for forudsigelige amerikanske udlægning af teksten, finder man ikke." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "'Contraband' er ikke decideret dårlig, men den er forudsigelig og næsten påfaldende kedelig." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Desværre er der et par plothuller, hvor man ikke helt tror på skuespillerne - men overdrivelse fremmer forståelsen.

Frank

Okay film

AufVideoSehen

Temmelig forudseelig men også ganske jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang, selvom den låner og stjæler fra mange andre og bedre film. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

karsten

Så den uden forventninger om en helt unik oplevelse, den gjorde det den skulle underholde mig med 1½ times action.

S. Rico

Der er mange gode ingredienser i denne film. Et godt og rimelig komplekst plot. Fine skuespil præstationer og masser af action. Men jeg sad alligevel og kedede mig. Måske fordi der ikke er så meget nyt under solen. Det hele er ligesom set før.

Munkenuser/309632

Spændende og lidt anderledes actio film. Kan kun anbefales

Henning

fin underholdning så længe filmen står på, men det er ikke en jeg vil tænke længe over.
Den der dog ok nok til på sigt at komme på min egen filmhylde til en regnvejrsdag, - hvis der nu ikke skulle være andre...

JB69user/72434

OK film, men heller ikke mere.
Slå et par timer ihjel med den, og regn ikke med at få noget med hjem, men det vel heller ikke altid nødvendigt.
Kan være lidt forvirrende i handlingen.
Mark Wahlberg spiller som han plejer, så kan du lide det, så tag bare ind og se den.

Sidsellineuser/15107

Må indrømme at da jeg skulle ind og se den, havde jeg absolute ingen forventninger til den, måske også derfor jeg blev så positiv overrasket over den, synes det var en ret fed film:)

Wayne

i bla. Go'morgen Danmark, er det en meget klichefyldt actionfilm, som efterlader dig med et smil om munden. Jeg skal bare se den.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.