Cookie- og Privatlivspolitik

Con Air (1997)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 55 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Con Air
|

I 'Con Air' spiller Nicolas Cage militærmanden Cameron, der er på nippet til at blive frigivet fra fængslet efter syv år for et uagtsomt manddrab.

Inden han kan blive frigivet skal han dog fragtes til et andet fængsel, hvilket uheldigvis skal ske med et fly fyldt med nogle af USA's værste forbrydere.

Undervejs på turen for forbryderne magten med flyet og vil bruge det til at flygte ud af landet.

Cameron må nu både forsøge at forhindre at forbryderne flygter og finde hjem til sin familie.

Filmen er produceret af Jerry Bruckheimer og har ud over Nicolas Cage bl.a. John Malkovich (Red), John Cusack (Lunefulde Lykke) og Steve Buscemi (Armageddon) på rollelisten.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (34 votes)
4.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

Fremragende actionfim

AufVideoSehen

Con Air er bevis for at Simon West godt kan skrue en actionfilm sammen og samtidig et eksempel på at man ikke behøver at opfinde den dybe tallerken hver gang hvis man bare blander de enkelte dele i de rigtigtige forhold. Sikke et cast der giver den gas. Eneste anke er den lidt kvalmende måde filmen introducerer Cage som helt, men da han først er kommet i fedtefadet flyver tiden bare afsted.

Lars Michael

fed film, det kører der ud af.
En af de bedste film med Cage, men vi må heller ikke glemme John Malkovich som viser hvor ond man kan være. En rigtig drengerøvs film.

Mathine

Super lækker action.
Humor, frækhed og skæve personligheder.
Nu er jeg meget glad for John Malkovich, som er pragtfuld i denne film.
Cage formår også at gøre et godt stykke arbejde.

En af mine favorit film af sin genere!

S. Rico

Man skal lede længe efter sådan en flok farverige banditter, som vi ser om bord på con air. Malkovich er som altid forrygende som skurk. Steve Buscemi er skræmmende som pædofil morder med en uventet blød side. Og der er mange flere "sjove" individer, som Cage skal håndtere i en totalt urealistisk, men over fed action film.

Wayne

Ingen kan producere action som Jerry Brucheimer - tag Alcatraz tag Pirates of The Carribean, og man kan blive ved. Perfekt actionthriller om fangerne der tager magten. En af de bedre Cage film.

mikkel knudsen

con air er en super fed action film og nogen fede scener.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.