Cookie- og Privatlivspolitik

Cocote

|

Den dominanske filmskaber Nelson Carlo de Los Santos udforsker i 'Cocote' den lurende vold, korruption og klassekonflikter i sit hjemland gennem eksperimenterende billeder af forskellige æstetiske stilarter.
Hver scene i Cocote – og endda hvert billede - er anderledes end den, der kom før: Fra film til video, sort/hvid til stærke farver og fra widescreen til full frame.

Filmen er båret af de æstetiske valg, den unge instruktør Nelson Carlo de Los Santos har taget. Men dramaet mellem karaktererne luer også under den velovervejet æstetiske overflade. Den kristen-evangelske Christian Alberto arbejder som gartner på en velhavende ejendom i Santo Domingo. Da hans far bliver myrdet, vender han tilbage til sin hjemby for at overvære farens begravelse. Her skal han deltage i religiøse ritualer, der praktiseres af den lavere klasser på øen - heriblandt hans søstre. Ritualerne strider imod hans egne overbevisninger, og konflikter og intense diskussioner opstår i familien – især da de to søstre Patria og Karina presser ham til at tage hævn over farens død.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1 vote)
1
0
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.