C'est la vie!

Tilladt for alle
Filmen har en gennemgående humoristisk grundstemning. Mange scener viser imidlertid mennesker under pres og i store skænderier. I flere scener kommer specielt to fra cateringteamet i affekt og leverer hårde verbale udfald mod hinanden. I en anden scene kommer festfyrværkeriet ud af kontrol og bryllupsgæsterne flygter væk i panik. Den hårde og kontante tone mellem en række af filmens karakterer opvejes imidlertid af en underliggende varm team spirit og af filmens gennemgående forløsende humor. Det vurderes derfor, at filmen ikke indeholder elementer, som vil kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
24.05.2018
Originaltitel: 
Le sens de la fête
Genre: 
Spilletid: 
2 timer 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Billetter
Skal du se C'est la vie!?
(13 stemmer)

Resumé

Komediefilmen 'C'est la vie!' følger en brud og brudgom på den vigtigste dag i deres liv. Men for cateringfyren Max, fotografen Guy og entertaineren James er det en aften som alle andre.

Pierre og Helena er et af de par, som har bestemt sig for at markere deres ja til hinanden på slottet. Fra morgenstunden til næste dags solopgang følges bryllupsfesten, gennem øjnene på dem. Og selvfølgelig går alting ikke, som de havde forestillet sig det.

Instruktørduoen står bag den populære franske film De urørlige.

Mere omtale af 'C'est la vie!' følger...

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter