Cookie- og Privatlivspolitik

C'est la vie!

Tilladt for alle
Filmen har en gennemgående humoristisk grundstemning. Mange scener viser imidlertid mennesker under pres og i store skænderier. I flere scener kommer specielt to fra cateringteamet i affekt og leverer hårde verbale udfald mod hinanden. I en anden scene kommer festfyrværkeriet ud af kontrol og bryllupsgæsterne flygter væk i panik. Den hårde og kontante tone mellem en række af filmens karakterer opvejes imidlertid af en underliggende varm team spirit og af filmens gennemgående forløsende humor. Det vurderes derfor, at filmen ikke indeholder elementer, som vil kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
24.05.2018
| |
1 time 55 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Le sens de la fête
|

Den franske komedie 'C'est la vie!' følger Pierre og Helena, som skal giftes og har valgt at holde deres bryllupsfest på et slot.

Fra morgenstunden til næste dags solopgang følges begivenheden gennem øjnene på parret. Og selvfølgelig går alting ikke, som de havde forestillet sig det.

'C'est la vie' er den seneste film af instruktørparret Olivier Nakache og Eric Toledano, som slog igennem med en anden komedie, De urørlige, der solgte 643.000 billetter i de danske biografer.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (22 votes)
4.1
4

MEDIERNES ANMELDELSER

  • BT

    "'C'est la Vie!' er en fin lille komedie, der kører den hjem på glimrende skuespilpræstationer ..." (Thomas Brunstrøm)

  • Politiken

    "Jean-Pierre Bacri er fremragende som Max ..." (Joakim Grundahl)

  • Weekendavisen

    "'C’est la Vie!' er en fransk kusine til britiske ensemblefilm som 'Fire bryllupper og en begravelse' og amerikanske karakterstudier som 'The Wedding Singer' og 'The Wedding Planner'." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.