Cookie- og Privatlivspolitik

Bullet to the Head

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
14.03.2013
| |
1 time 31 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Bullet to the Head
|

I actionfilmen 'Bullet to the Head' er Taylor Kwon en ung politibetjent (Sung Kang), der har én ting til fælles med lejemorderen Jimmy Bobo (Sylvester Stallone) - de bliver begge vidner til, at deres respektive partnere myrdes på brutal vis.

Derfor danner de en umage alliance for at besejre deres fjende - og de vil ofre alt for at få hævn! Dette fører Taylor og Jimmy fra de skumleste baggyder til magtens absolutte top i New Orleans.

Sylvester Stallone har i de seneste år været mest kendt for de to The Expendables-film (2010, 2012), men har også gentaget rollerne som Rocky og Rambo i nyere film.

I 'Bullet to the Head' spiller den 66-årige action-stjerne en lejemorder - en ligeledes velkendt rolle for Stallone.

'Bullet to the Head' er instrueret af Walter Hill, som er kendt for politifilmene '48 Hrs.' (1982) og 'Red Heat' (1988).

   


VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (28 votes)
3.6
2

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Der er noget sært gammeldags og komplet charmeforladt over 'Bullet to the Head', der vælter sig i grafisk vold ... og oneliners, der for de flestes vedkommende er så tunge og klodsede, at de falder til jorden med et brag." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "På minussiden ér ’Bullet..’ lidt overfladisk – selv for en overfladisk actionfilm." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Ikke engang actionscenerne er synderligt spektakulære. Det er faktisk så fantasiløst og fordummende, at det er decideret forstemmende." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Et stavepladeplot og fornemmelsen af, at der til tider mangler reaktionsskud eller hele scener gør ikke filmen mindre ringe." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Jeg kan dårligt komme i tanker om noget mere skadeligt end sådan en film for hormonbetændte og socialt udsigtsløse unge mænd... Og det er vel netop genrens stampublikum, som derfor ganske roligt kan løse billet. De får nøjagtigt, hvad titlen lover - samme vare som sidst." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "... en misantropisk gestus fra en skuffet auteur, som foragter sin tid og sit publikum." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

En rigtig Sylvester Stallone film, hvor der er gang i den dejlig at se ham tilbage, men desværre bliver den ikke den film man havde håbet på.Kommer ikke helt op ved siden af hans andre film øv, men stadig hvis man elsker hans film så skal man da også se den her.

Mike

En okay action film, ikke noget særligt specielt.

Frank

Præcis og rammende anmeldelse. Både med genre beskrivelse, sammenligning og personlig vurdering. Måske man skulle lade sig inspirere :-P

Mike

Jeg er lidt af et geni til tider, virkelig nogle skarpe iagttagelser jeg gjorde hvis jeg selv skulle sige det :D

søren

..... dejligt at se walter hill TILBAGE ... den efterhånden aldrende instruktør ka stadig skrue en underholdende actionfilm sammen :-) ... plottet er klichefyldt & egentlig irrelevant i film som denne, men den leverer varen hvad angår action & underholdning, så find popcornene frem & hyg dig i 97 min med sly & co !!!! ... den er dog langt fra hans velmagtsdage med klassikere som : ... wild bill, southern comfort, the warriors, the long riders m.m. ... men mindre ka som sagt gøre det ....

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Mathias

Rigtig god og underholdene. Men forstår ikke at den kun går i palads. Jeg så den fem dage efter premiere og normalt plejer film at blive vist i ordenlige sale i de første par uger.

Dennis Laursen

Bullet to the Head er en ganske god og underholdende actionfilm, med en god portion one-liners. Men det er ikke noget mesterværk - dog stadig bedre, end filmanmelderne har vurderet den til. Man skal tage filmen, som den er. Hvis man vil have handling og dybte, så er Bullet to the Head ikke filmen. Også fordi, at filmens handling er så forudsigelig, som action Hollywood-film nu er. De gode vinder, og alt det der. Men hvis man derimod vil have et godt og let fordøjelig actionbrag, så er Bullet to the Head en ganske god film.

FilmFaxuser/1051580

SKYD, SKYD og SKYD! Det er ikke bare handlingen filmen(e) der er urealistisk, men hele formen, og også lige lovligt gammeldags!

- Katrine

Dennis Laursen

2 stjerner af filmanmelderne? Så KAN det kun være en god film!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.