Cookie- og Privatlivspolitik

Brandmand Sam - Klar til action!

Tilladt for alle
Filmen er fortalt i et roligt tempo og indeholder mildt dramatiske situationer, der hurtigt løses, så roen genoprettes. Filmen vurderes ikke at kunne skræmme børn.

Se mere på medierådet.dk
25.06.2020
| |
1 time 2 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Fireman Sam: Set for Action!
|

Familiefilmen 'Brandmand Sam - Klar til action!' handler om Brandmand Sam, der udfører en dristig redningsaktion, da en brændende olietankvogn kommer ud af kontrol og har retning mod Pontypandy.

Mandy og Sarah filmer indsatsen til deres hjemmeside, og klippet af Sams heltemod går viralt. Don Forhammer, en stor Hollywood-filmmogul, ser klippet og insisterer på at få Sam med i sin næste film.

Uheldigvis for Sam ønsker hans medspiller, Hollywood-skuespilleren Flex Dexter, ikke at dele successen med nogen og skyr ingen midler for at skubbe Brandmand Sam ud af billedet...

'Brandmand Sam - Klar til action!' bygger på en populær dukkefilmserie, der første gang rullede over skærmene i England i 1987-1994. En opdateret udgave blev lanceret i 2005, og begge versioner har også været vist på dansk tv.

Filmen er ikke første gang, den hjælpsomme brandmand er at finde på det hvide lærred, for i 2017 havde Brandmand Sam - Besøg fra rummet premiere herhjemme.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (5 votes)
3.4
0

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.