Cookie- og Privatlivspolitik

Bordertown

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 55 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Bordertown
|

Siden 1993 er næsten 400 kvinder blevet myrdet i den lille industriby Juarez på grænsen mellem Mexico og USA, mellem fattigdom og mulighedernes land.

I filmen 'Bordertown' får den ambitiøse journalist Lauren, Jennifer Lopez (Enough), til opgave at dække sagen, men tager kun af sted for at imponere sin chefredaktør, Martin Sheen (Apocalypse Now - Redux).

Da hun møder Eva, der på mirakuløs vis har overlevet at blive voldtaget og levende begravet og derfor kan give et signalement af gerningsmanden, bliver Lauren dog involveret til op over begge ører. Sammen med Laurens ekskæreste Diaz, Antonio Banderas (Once Upon A Time In Mexico), begynder de to at efterforske sagen.

Det bliver dog hurtigt tydeligt, at nogen ikke ønsker, at mordene skal opklares. Hverken politi, myndigheder eller de virksomheder, hvor de fleste af ofrene har arbejdet, er samarbejdsvillige, og en indædt kamp tager sin begyndelse.

Sandheden skal frem, men korruption, uhyggelige hemmeligheder og pengeinteresser står i vejen. 'Bordertown' er baseret på virkelige hændelser.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2 votes)
3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Juarez er tidligere blevet kaldt ”Murder capital of the World”. Under narkokrigene var der over 3.000 mord om året, mens søsterbyen El Paso på den anden side af grænsen betegnes som USA’s mest sikre by. I Bordertown fokuseres der dog ikke på narkomord, men på en lang række kvindemord, som tilsyneladende primært rammer arbejderne på de mange store samlefabrikker i grænselandet mellem USA og Mexico.

Jennifer Lopez spiller en amerikansk journalist, der sendes til Juarez for at se på sagen. Hun får meget hurtigt stukket næsen lidt for meget frem, og så begynder der dels at tegne sig et ubehageligt billede af et pilråddent system, og dels begynder livet at blive ret så farligt for vores hovedperson.

Eftersom filmen er baseret på virklige begivenheder, så kunne dette potentielt have været et ekstremt gribende drama. Men filmen er et underligt bekendtskab. På den ene side er filmens look og indhold meget autentisk. Men på den anden side halter skuespillet lidt, og manuskriptet ligner noget fra en billig tv-film. Med andre ord: selv om det hele er baseret på en autentisk historie, så forekommer det vi ser alt for utroværdigt. På mange måder en modsætningsfyldt film. Den bør dog ses på grund af det seriøse og interessante emne.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.