Cookie- og Privatlivspolitik

Bon appétit Hr. Præsident

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
04.07.2013
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Les saveurs du Palais
|

I 'Bon appétit Hr. Præsident' bliver den anerkendte kok, Hortense Laborie, svært forbløffet, da selveste Præsident Mitterand udnævner hende til sin personlige kok med ansvar for alle hans måltider i præsidentpaladset.

Til stor ærgrelse for de andre kokke i præsidentboligen får Hortense hurtigt etableret sig takket være sin ukuelige vilje og flair for det traditionelle franske landkøkken.

Hendes passion for gode råvarer og enkel madlavning fortryller præsidenten, men når man først er nået op blandt den absolutte politiske top, er intet, som Hortense har oplevet før.

’Bon appétit Hr. Præsident’ er baseret på den sande historie om Mitterands personlige kok. Instruktøren Christian Vincent er herhjemme mest kendt for det romantiske drama ’Le séparation’ fra 1994, hvori Isabelle Huppert og Daniel Auteuil havde hovedrollerne.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
4.3
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  'Bon appetit er vel tilberedt, behagelig til det behagesyge, men blottet for modspil og så forudsigelig som en daggammel baguette.' (Niels Lind Larsen)

 • Berlingske

  'Filmen kunne sagtens være tænkt som én lang reklame for Frankrig og landets konservative maddyder, men der er heldigvis kunstnerisk liv i den velfortalte historie.' (Jacob Wendt Jensen)

 • Ekstra Bladet

  'Et filmisk fastfood-produkt, der ikke efterlader sig nogle sanselige spor.' (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  'En uprætentiøs, varm film, der underholder fint og kultiveret, mens den står på dog uden at være noget særligt.' (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  'Jeg synes nok, man må sige, at kogekunsten vejer tungere end filmkunsten [...] Men Catherine Frot tegner et gævt billede af Hortense, og så er det altså en film, som i seriøs grad får tænderne til at løbe i vand!' (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  'Der er en fortælling om fordomsfrihed, personlig dedikation og integritet gemt i filmen, men den drukner i scener, der tangerer madporno.' (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maria

Jeg havde vundet billetter til filmen, og så filmen uden de store forventninger til den, da franske film sjældent har sagt mig noget.

Den var kedelig, forudsigelig og handlede alt, alt for meget om mad, især frois gras. ;)

Fin film hvis man ikke behøver klimaks og spænding i film, men ikke en jeg kan anbefale at man betaler dyre biografpriser for at se i biffen. :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.