Cookie- og Privatlivspolitik

Blondinens Hævn 2

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
12.09.2003
| |
1 time 34 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Legally Blonde 2
|

Elle er blevet advokat og snart partner i firmaet. Hun og Emmett er stadig forelskede og hendes hår er sundt. Men Elle bliver rasende, da hun opdager, at kosmetikindustrien anvender små forsvarsløse hunde til dyreforsøg.
Fyldt med vrede tager Elle sagen i sine egne velmanicurerede hænder. Hun udsætter sit bryllup og drager mod Washington med det erklærede mål at få standset dette svineri.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (10 votes)
3.2
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jakob P.

Hold da kæft, sikke en komedie siger jeg bare. Reese Witherspoon er tilbage som Elle Woods i endnu en skør komedie, hvor hun er større, modigere og mere blond end nogensinde før. Jeg havde det sjovt med at se denne her film, man er godt underholdt synes jeg, når Reese giver den som Elle Woods. Dog kan jeg ikke lade være med at lægge mærke til, at denne film lige som den første Legally Blonde har en rigtig god pointe, som giver stof til eftertanke. Der er ingen tvivl om at uden Reese Witherspoon, så ville Legally Blonde-konceptet slet ikke kunne bestå, det er helt sikkert Reese som bærer hele fundamentet i rollen som Elle Woods, og hun gør det rigtig godt. Der er ingen Legally Blonde-film uden Reese Witherspoon. Det er der ingen tvivl om.

Elle Woods (Reese Witherspoon) er tilbage, og denne gang er hun bare mere af det hele. Da Elle til sin skræk opdager at moderen til hendes elskede Chi Hua Hua, Bruiser, er endt som forsøgsdyr i et forsøgslaboratorium, sætter hun sin karriere, sit ægteskab og sin bedste pinke spadseredragt ind på at få Washingtons politikere til at tænke meget mere på dyrenes velfærd. Men det er ikke ligefrem det nemmeste at få de stive politikere i Washington, til at tænke på, og det er heller ikke særlig nemt at få dem til at ride den samme dag de sadler. Elle har dog fået sig allieret med kongresmedlemmet Victoria Rudd (Sally Field), og størstedelen af hendes stab, og sammen prøver de at råbe politikerne op, især dem som selv har et kæledyr. Men det er svært, og det kræver ikke mindre end et mirakel, hvis Elle skal nå at få lovforslaget igennem og vedtaget samtidig med hun skal nå at blive gift. Men man skal aldrig undervurdere en blondine, uanset hvem eller hvad man er på Capitol Hill, og slet ikke på grund af hendes hårfarve.

Jeg synes Reese Witherspoon gør det godt i rollen som Elle Woods endnu en gang, fordi hun formår at holde tingene interessante og spændende. Jeg er imponeret over de tendenser og evner hun kan hive op af posen, som hun har med sig som skuespiller. Jeg synes hun er dygtig, talentfuld og alsidig, og det er helt sikkert med disse kvaliteter hun går ind til de roller som hun spiller. Jeg er helt sikkert fan af Reese Witherspoon, for jeg synes hun er en knaldhamrende god og dygtig skuespiller, og hendes vidder spænder bredt. Jeg synes helt sikkert at Legally Blonde 2 er en skør, interessant og meningsfuld film som bestemt er værd at se og lade sig underholde af. For man er helt sikkert underholdt, når man ser denne "chickflick", som bestemt er værd at tjekke ud.

Wayne

gik den tid med det, og ingen kom til skade imens.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.