Cookie- og Privatlivspolitik

Black Death

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 42 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Black Death
|

I 'Black Death' er det middelalderlige England hårdt ramt af pesten. Kroppe ligger udspredt i hundredvis, landet er i kaos og kun et håb er tilbage.

Rygter går nemlig om en by, der er upåvirket af den dødelige pest. Den unge munk Osmund får til opgave at føre den skrækkelige ridder Ulrich og hans grusomme mænd til den fjerne by. Deres mål er at indfange en nekromant - en åndemaner, der kan vække de døde til live.

Rejsen bliver forræderisk og fyldt af farer, da de overfaldes af dødsensfarlige røverbander og ondskabsfulde heksebrændere, hvilket kommer til at sætte deres tro på den ultimative prøve. De finder nekromanten, der viser sig at være en mystisk skønhed ved navn Langiva.

Da Langiva afslører sin djævelske identitet og tilbyder Osmund hans inderste længsel, begynder rædslerne i 'Black Death' først rigtigt.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
3.6
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Cathrine

Jeg blev noget overrasket over hvor god denne film egentlig var. Jeg satte den bare på fordi jeg havde lyst til at se lidt uhygge og horror men dens handling overraskede mig meget positivt. Jeg kan faktisk rigtig godt lide at se middelalderfilm fordi jeg syntes det er virkelig spændende, og denne her var ikke en undtagelse. Men jeg tror også det var fordi de ikke havde sparet på effekterne. Filmen er også for børn over 15 år, og det forstår jeg godt for der er rigeligt med drabelige scener og blod (og jeg elsker det!). Jeg må sige at jeg faldt lidt for den stille og respektfulde Osmund som bliver spillet af Eddie Redmayne. Han havde så mange overraskende sider af sig selv som man slet ikke ville kunne forestille sig. Han spillede utrolig godt og overbevisende, jeg skal helt sikkert se om jeg kan finde nogle flere film med ham. Vi støder også på Sean Bean som spiller den blodtørstige leder ved navn Ulric. Vi kender ham fra Ringenes Herre hvor han heller ikke er på den lade side.
Jeg elsker den dystre side af filmen, men at der stadig er en spændende handling, og at den på inden tidspunkt er langtrukken. Jeg kunne godt forestille mig at se den igen, og jeg håber jeg kan finde nogle film som er i stil med denne, for det gør virkelig historie spændende!

Wayne

Mørk i mere end en forstand. Uvidenhed og frygt dræber.

Den sorte død slog uden tvivl ufattelig mange ihjel - nogle af dem, sikkert i forsøget på at helbrede dem, eller for at beskytte de der var tilbage.

Eddie Redmayne er på samme tid from og skummel, og perfekt til rollen som munken som ender som heksejæger.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.