Vind biografbilletter hver uge

Birds Of Passage

Tilladt for børn over 15 år
Filmens anspændte og dramatiske stemning eskalerer til en højdramatisk og desperat stemning mod slutningen. Der er en række scener med skudvekslinger, likvideringer og blodige lig. I flere scener bliver personer hurtigt og køligt likvideret på klos hold. I andre scener ses en række blodige lig ligge efterladt på vejen. I en scene bliver en kiste åbnet og knoglerne rengøres. I en anden scene tvinges en person til at spise en hundelort. I en tredje scene bliver et hus beskudt og sættes i flammer. Efterfølgende ses ligene af husets beboere og en pige sidder grædende i chok over et familiemedlems død, hvorefter hun bliver forvist fra hjemmet. Volden og likvideringerne er imidlertid ikke udpenslede. Det vurderes derfor, at filmen kun vil kunne skræmmende på de yngste børn mellem 11 og 15 år. Filmen får derfor en 15års vurdering.

Se mere på medierådet.dk
21.02.2019
| |
2 timer 5 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Pájaros de verano
|

Dramaet 'Birds Of Passage' (Pájaros de verano) er bl.a. instrueret af Ciro Guerra, der tidligere står bag Slangens favntag.

Rapayet er medlem af det indfødte Wayuu samfund i 1960'ernes Colombia. Han ønsker at gifte sig med den unge og smukke Zaida men for at få råd til hendes families dyre medgift, begynder han at sælge stoffer til amerikanske turister. Sammen med hans makker får han tjent til medgiften og hans forretning vokser sig større og større. 

Rapayet må kæmpe for at holde sammen på sin forretning og sin familie, uden at vanære sit samfund og kultur. Den spirituelle leder af deres samfund Úrsula begynder at stille spørgsmålstegn ved hans mangel på respekt for deres gamle traditioner.

Det begynder for alvor at ramle for Rapayet, da hans makker forråder ham og han står overfor svære valg, når han prøver at holde sin familie og forretning i live.

'Birds og Passage' er indstillet til at være Colombias valg til Bedste Fremmedsprogede film til næste Oscar-uddeling. (copyright: kino.dk)

Skal du se Birds Of Passage?
(8 stemmer)

Skuespillere

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.