Cookie- og Privatlivspolitik

Bien Maja

Tilladt for alle
Filmen er fortalt i en varm og humoristisk tone. Den indeholder dog også scener, hvor filmens hovedkarakterer er i fare. I flere scener må de kæmpe for deres liv ved at flygte fra trusler og ved at begive sig ud på farefulde rejser gennem land, hvor uhyggelige væsner holder til. Da filmens hovedkarakterer imidlertid er handlekraftige og ukuelige, da de dramatiske scener forløses hurtigt, og da det ender godt for filmens hovedkarakterer, vurderes det, at filmen ikke vil kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
11.02.2016
| |
1 time 28 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Maya the Bee Movie
|
Versioner: se alle
Særvisning, Babybio
|
Billetter

Animationsfilmen 'Bien Maja' handler om den lille, vakse bi Maja, der ikke passer til livet i kubens hårde flid og derfor drager ud på eventyr.

Ude på engen finder hun nye venner i den dovne bi Willy, græshoppen Flip og den unge hveps Stik. Men snart trues bikuben, da dronningens livsvigtige gelé royal forsvinder, og hendes rådgiver, Buzzlina, ophidser til krig mod hvepsene.

Maja ved, at det i virkeligheden er Buzzlina, der er tyven, men hvordan skal hun overbevise de andre bier om sandheden? Nu er det op til Maja og hendes nye venner at redde bikuben fra krig.

Familiefilmen 'Bien Maja' har danske stemmer leveret af bl.a. Mia AunbirkMathias KlenskeStine Stengade og Anette Støvelbæk. Ligesom den beslægtede animationsfilm, 'Bee Movie - Det store honningkomplot', er filmen tilladt for selv de mindste børn.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (46 votes)
4.3
3.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... situationer, som de fleste små børn, og deres forældre, nok kan nikke genkendende til, mens de nyder de bløde farvestrålende animationer." (Louise Kidde Sauntved)

 • Ekstra Bladet

  "Animationen er meget plastik-agtig, og der er ingen karakterer, som via charme eller persontegning bliver vakt til live. Majas eventyr i den myldrende eng opleves blot som en lang Youtube-video for de allermindste." (Jacob Ørsted)

 • Jyllands-Posten

  "... en energisk, sprudlende animationsfilm til de mindre børn, der afholder sig helt fra at tale ned til dem, men giver dem noget at tænke over." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "... alt (ende)vendes tjept, forståeligt og forudsigeligt i et glat, men charmerende design." (Søren Vinterberg)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.