Cookie- og Privatlivspolitik

Bernard & Bianca

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 18 minutter (ekskl. reklamer og trailers)

I Walt Disneys 'Bernard & Bianca' er den lille forældreløse Penny i stor fare. Hun bliver holdt fanget af den onde Madame Medusa på grund af en uvurderlig diamant.

Penny sender en flaskepost ud i verden, og heldigvis bliver hendes nødråb opfanget af den generte mus Bernard og hans fortryllende partner Bianca. Penny skal reddes for enhver pris.

Eventyret om Bernard og Bianca er en fortælling om ægte venskab og mod. Fyldt med spænding, fart og humor.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (20 votes)
4.4
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Men bare ikke en klassiker på højde med det bedste fra Disney. Man forventer nytænkning og meget høj kvalitet, hver gang en ny Disney film har premiere - det levede denne ikke helt op til.

joan

Da denne film kom var Disney i krise, men filmen har et godt ry, selvom den ikke helt rammer plet..Dels er sangene lidt svage, og animation visse steder skrabet, men alt i alt en film der hører til i samlingen...

Nikolaj

Det er mange år siden, at jeg har sidst har set denne uskældte Disney film. Var hellere ikke synderlig imponeret over den i sin tid, ville ikke kalde den for dårlig, men den lider især af en lidt kedelig historie.

Jacob

Et gennemgående tema om at hjælpen kan komme alle steder fra batter ikke meget når animationen er helt i bund, historien er nærmest ligegyldig og vi er virkelig i Disneys store nedgangsperiode.

Lars Michael

En rigtig god tegnefilm for hele familien , kan ses af alle.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.