Cookie- og Privatlivspolitik

Beneath the Planet of the Apes (1970)

| |
Beneath the Planet of the Apes
|

I denne første efterfølger til Abernes Planet (Planet of the Abes) fortsættes historien fra 1'eren. En anden astronaut (James Franciscus) gennembryder tidsbarrieren i et forsøg på at finde den forsvundne Taylor (Charlton Heston).

Den dristige reningsaktion fører til opdagelsen af en underjordisk by, hvor muterede mennesker med manipulative kræfter tilbeder et våben, som vil kunne udrydde hele planeten.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (11 votes)
2.9
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

En redningsekspedition sendes ud efter Taylor og hans kammerater, og der går ikke længe før man fornemmer tingene kører i ring, da den nyankomne Brent også tages til fange. Præmissen i den oprindelige var at man troede man havde opdaget en ny planet, men at man igen skal igennem møllen med, at finde ud af det er Jorden ude i fremtiden er trættende.

Man skal nok se tingene i lyset af den kolde krig, og datidens frygt for atomudslettelse, så i den forstand er fortsættelsen nok lidt bedre end sit rygte. Irriterende er dog den larmende mangel på underlægningsmusik.

Nikolaj

Historien er dårlig, og det bliver kedeligt at se på. Især fordi den er nogle år gammel

Frank

Dårlig film

Wayne

fortsættelse til den originale Abernes Planet - og den fortsætter præcist der hvor vi forlod den i den første. Denne gang findes en underjordisk by - men originaliteten er til at overse, det er også svært at komme efter det geniale afslutningsmoment som den første bød på.

Antaeus

Fortsættelsen til mesterværket, Abernes Planet, men den har slet ikke den førstes originalitet, plot og historie. Den er dog værd at se, hvis man kunne lide den første selv om den render lidt ud i sandet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.