Cookie- og Privatlivspolitik

Bend It Like Beckham (2002)

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
16.08.2002
| |
1 time 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Bend It Like Beckham
|

Jess er 18 år, har Beckham som sit store idol og spiller fodbold mindst lige så godt som ham – så verden burde ligge for hendes fødder. Men Jess er pige. Af indisk afstamning og særdeles gifteklar - hvis man altså spørger hendes forældre.

Hendes åbenlyse talent spottes af veninden Jules, der overtaler sin træner til at tage Jess med på holdet. På trods af sine forældres strenge ordrer om ikke at spille fodbold, nyder Jess at træne og spille kampe – og så er der opmærksomheden fra den lækre irske træner, Joe...

En dag opdager forældrene, at Jess ikke går på arbejde, men til fodbold, og rygterne svirrer blandt de indiske familier, at Jess og Jules er lesbiske kærester. Da Jess´ søster samtidig skal giftes, aflyser hendes kommende svigerforældre prompte forlovelsen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (113 votes)
4.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Tja meget er det har man ligesom set før, og er også temmelig forudsigelig hele vejen igennem. Men den har dog også nogle okay humoristiske scener, og samtidig giver et indblik ind i en anden religion, og viser også stadig lidt, hvad det kræver at blive fodbold spiller.

Wayne

at se Jonathan Rhys-Meyers og Keira Knightley som meget unde i denne teenagesfilm - der trods emne og titel handler om lidt det samme, som i de fleste andre i den genre - identitet og kærlighed.

Kian

;:!"

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.