Alice i Eventyrland: Bag spejlet

Censur 11
26. May 2016
113 min
Walt Disney Pictures
Alice Through the Looking Glass
Billede
(© Walt Disney Pictures)
Billede
(© Walt Disney Pictures)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.0 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

I den farverige ’Alice i Eventyrland: Bag spejlet’ vender Alice tilbage til London efter at have tilbragt tre år på havet.

Hun er fuld af ideer til et nyt togt, men hendes planer knuses af de høje herrer i bestyrelsen, der ikke mener at det passer sig for en ung kvinde at styre sit eget skib. Samtidig finder kålormen, der nu er blevet til en sommerfugl, Alice.

De tager sammen til det magiske Eventyrland, hvor meget har ændret sig siden sidst. Det står slemt til med den gale hattemager, som om muligt er blevet endnu mere skør. Alle hans venner er dybt bekymrede for ham, og anført af den hvide dronning bliver Alice sendt ud på en redningsmission, der bl.a. involverer tidsrejser.

Eventyrfilmen er en fortsættelse til den succesrige Alice i Eventyrland, og begge film er baseret på bøgerne af Lewis Carroll. Alan Rickman lægger stemme til den blå kålorm, hvilket blev skuespillerens sidste filmrolle.

’Alice i Eventyrland: Bag spejlet’ er instrueret af James Bobin, som tidligere har stået bag The Muppets, mens Tim Burton, der iscenesatte den første film, producerer. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: