Cookie- og Privatlivspolitik

Another Happy Day

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
25.12.2011
| |
1 time 55 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Another Happy Day
|

I 'Another Happy Day' skal Lynns (Ellen Barkin) søn Dylan (Michael Nardelli) giftes, og brylluppet afholdes hjemme hos Lynns forældre i Annapolis.

Hun er nu alene med datteren Alice (Kate Bosworth), efter den bitre skilsmisse fra faderen Paul (Thomas Hayden Church) betød, at han fik forældremyndighed over Dylan. Til brylluppet møder Lynn eksmandens nye kæreste (Demi Moore), hvilket bliver starten på mange nye udfordringer af sig.

'Another Happy Day' vandt prisen for Bedste manuskript ved Sundance-festivalen. Filmen er skrevet og instrueret af den debuterende Sam Levinson (søn af veteranen Barry Levinson).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (23 votes)
4.5
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "'Another Happy Day' er en ganske deprimerende forestilling, men også smuk i sin intense og sårbare menneskelighed." (Louise Kidde Sauntved)

  • Politiken

    "Selv om 'Another Happy Day' er en sarkastisk og sine steder virkelig morsom film, der fuldstændig punkterer familielivets konventioner og overflade, er det også en film, der tager sine karakterer alvorligt og solidarisk lader dem alle komme til i et nådesløst opgør med fortiden og de mange aktuelle ligtorne i denne familie." (Erik Jensen)

  • Weekendavisen

    "Hver monolog bliver et sætstykke, og ofte er pinligheden ubærlig. Man føler med Alice og Elliott. Det værste ved historien er nok, at det føles som at være der selv." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Filmelsker08user/908066

Se den om ikke andet for Ezra Miller som Elliot, han er fremragende - glæder mig til at se ham i We need to talk about Kevin

Sanbabyuser/16557

Er det en fejl eller hvad er årsagen til at vi skal tage til Odense for at se den?

Ellen

Den skal jeg bare se! har lige set traileren på youtube og den ser rigtig god ud! :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.