Cookie- og Privatlivspolitik

Analyze That

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
09.05.2003
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Analyze That
|

Fængselsopholdet er ved at være slut for gansterbossen Paul Vitti.
FBI-agenterne, der overvåger ham, er forbløffede. Den før så frygtede og hårde mand går sløvt rundt i sin celle – når han da ikke lige bryder ud i sang hentet fra den amerikanske musical-skat.
For at undersøge, hvorvidt Vitti bluffer eller virkelig har fået et nervøst sammenbrud som føge af de dødstrusler, han har modtaget fra en rivaliserende familie, sendes han til psykolog – nærmere bestemt til Ben Sobel der tidligere har haft ham i terapi.
Sobel har dog hverken tid eller lyst til at hjælpe Vitti, da han selv har store problemer - blandt andet med sin hustru Laura, der ganske sikkert vil blive rasende, hvis den uforudsigelige Vitti endnu engang kommer i nærheden af dem.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (8 votes)
2.8
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frank

Dårlig film

Wayne

Man kan koge suppe på en historie for længe, og denne er bare mere af det samme, men stadig sjov.

S. Rico

De skulle have stoppet, mens legen var god. Men Robert De Niro er åbenbart fast besluttet på at ødelægge hans tidligere legendariske status som seriøs og eminent dygtig skuespiller.

Han startede sin komedie karriere med King of Comedy, som var suveræn og overraskende. Han var også rigtig god i den herlige Midnight Run. Og i både Analyze This og Meet the Parents er han ligeledes super god i komedie rollen.

Men hvorfor lave denne ringe opfølger? Og hvorfor hele to opfølgere til Meet the Parents? Og samme år som Analyze that lavede han også en tåbelig film med Eddie Murphy (Showtime). Har han pengeproblemer, eller prøver han bare at ødelægge hans gode ry...?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.