Cookie- og Privatlivspolitik

Afterthought - Israelske Filmdage

|

SKØN FILMPERLE AF CANNES-NOMINERET INSTRUKTØR

HAIFA PÅ EN SKØN solskinsdag. Den forsmåede, midaldrende ægtemand, Moshe, er på vej op ad byens stejle, brostensbelagte trappe, som forbinder havnen med Carmel-bjerget. Han er på vej ud for at lede efter sin kones ørering, som hun dagen forinden tabte på vej hjem fra byen. Da han forlod deres fælles hjem, huskede han at fortælle hende, hvor meget han elsker hende.
SAMTIDIG ER DEN UNGE Uri på vej ned af trappen med de mange brosten. Han har et inderligt ønske om at forlade det liv, han kender. Uri har netop slået op med sin kæreste, er i tvivl om sit forfattertalent og er generelt træt af tilværelsen. I et forsøg på at undslippe det hele, vil han ombord på et skib, der afgår fra havnen i Haifa, og vil forlade Israel for altid. De to mænds historier mødes, og en fælles fælles forståelse for livets kompleksitet opstår mellem de to generationer.
"AFTERTHOUGHT" er en eksistentiel komedie, som kort og koncist og med en god portion ironi portrætterer det moderne menneske i et Israel fuld af kontraster. Filmen har vundet adskillige priser, bl.a. Israels svar på den amerikanske Oscar, The Ophir Award, og har været nomineret til adskillige priser, bl.a. "Golden Camera Award" ved Cannes Filmfestivalen i 2015.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1 vote)
2
0