Cookie- og Privatlivspolitik

AC/DC Live at River Plate

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
2 timer (ekskl. reklamer og trailers)
Rockhunden glammer: AC/DC udgiver koncertoptagelse. Black Ice World Tour har været et sandt triumftog i alle verdenshjørner. Nu bliver oplevelsen eviggjort på 'AC/DC Live At River Plate'.

Utrættelige AC/DC har med Black Ice World Tour henrykket mere end fem millioner mennesker i 108 byer gennem 28 lande. Og både publikum og kritikere har sammenstemmende hyldet bandet for at være verdens bedste billet, hvis man søgte rock ’n’ roll tappet direkte fra kilden.

Derfor har det været længe ventet, at gruppen dokumenterede deres præstation, som vel at mærke kom efter 13 års fravær. Og det sker nu med udgivelsen af ”AC/DC Live At Rive Plate”, som er optaget over tre aftener i Buenos Aires med 32 HD-kameraer. Foruden den 110 minutter lange koncertoptagelse rummer dvd’en en tur bag scenerne til forberedelserne af de ekstravagante shows, som inkluderer et tog, en kæmpe oppustelig dukke og selvfølgelig klokke og kanoner.

Black Ice World Tour fulgte op på gruppens album ”Black Ice”, som gik nummer ét i 31 lande. AC/DC har i den forbindelse spillet to gange i Danmark – først i Parken i juni 2009, siden i Horsens i juni 2011. Begge koncerter blev udsolgt på få minutter og fik topkarakterer af en samlet kritikerskare.

Herhjemme venter nu en decideret AC/DC-hyldest. Det sker, når en række danske sangerinder tolker gruppens sange ved We Proudly Present AC/DC 18. marts i Copenhagen Jazzhouse. Senest er Marie Carmen Koppel blevet tilføjet programmet.

AC/DC Live At River Plate tracklist:
1. Rock N Roll Train
2. Hell Ain’t A Bad Place To Be
3. Back In Black
4. Big Jack
5. Dirty Deeds Done Dirt Cheap
6. Shot Down In Flames
7. Thunderstruck
8. Black Ice
9. The Jack
10. Hells Bells
11. Shoot To Thrill
12. War Machine
13. Dog Eat Dog
14. You Shook Me All Night Long
15. T.N.T.
16. Whole Lotta Rosie
17. Let There Be Rock
18. Highway To Hell
19. For Those About To Rock (We Salute You)
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (3 votes)
4.7
0
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter