Cookie- og Privatlivspolitik

A Thousand Times Good Night

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
01.05.2014
| |
1 time 57 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
A Thousand Times Good Night
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|

Filmen 'A Thousand Times Good Night' handler om Rebecca, der er en af verdens førende krigsfotografer. En farlig profession, der kræver, at man tager store chancer i verdens brændpunkter, og en dag går det galt, da hun på en opgave følger en kvindelig selvmordsbomber i Kabul og kommer alvorligt til skade.

Hjemme kan hendes mand, Marcus, og deres døtre ikke længere klare tanken om, at Rebecca lever i konstant livsfare, så de stiller hende i et stort, følelsesmæssigt dilemma, hvor hun må vælge mellem karrieren eller familien.

En krigsfotografs oplevelser har tidligere været skildret på film, bl.a. i den gribende ’The Killing Fields’ (1984) om Pol Pots rædselsmassakre, og ’Welcome to Sarajevo’ (1997) om konflikten i Bosnien-Hercegovina. ’A Thousand Times Good Night’ er nyeste bidrag til genren og foregår i det urolige Afghanistan.

Juliette Binoche spiller hovedrollen som Rebecca, og den franske skuespillerinde har tidligere befundet sig i krigsramte områder i storfilmen ’The English Patient’ fra 1996. Rollen som sygeplejerske under Anden Verdenskrig indbragte hende tilmed en Oscar. Danske Nikolaj Coster-Waldau spiller hendes mand Markus. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (18 votes)
3.9
3.5

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'A Thousand Times Goodnight' er på sin egen på samme tid dramatiske og afdæmpede facon en stærk og vigtig film [...]." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "[Instruktøren Erik Poppe] smører [...] unødigt tykt på. Det er en skam for de sobre kvaliteter, som historien rummer." (Niels Lind Larsen)

 • Ekstra Bladet

  "[...] filmen opleves i sin helhed som noget ujævn, der tilmed ofte drukner i den sørgmodige underlægningsmusik." (Jacob Ørsted)

 • Filmland P1

  "Det er imponerende nuanceret sat sammen, roligt og konsekvent, uden den mindste trang til at fyre op for temperamenterne og bombardere publikum med følelsesudbrud." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "[...] en sært uengagerende størrelse sit emne til trods." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "[...] stor ros til en film, der ikke postulerer lette løsninger, men ikke helt finder løsningen på sit eget dramaturgiske problem." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "[...] delikat euro-pudding." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

som sætter sin sag og lidenskab højere end sin familie, hvilket har konsekvenser.

Jeg fornemmer en intention om at lave en film, lidt i kølvandet på Susanne Biers Hævnen - desværre når den ikke samme højder.

nicklas

Det er ikke den bedste film til teenagers

Maria

Jeg tror heller ikke den er lavet til teenagers. ;)

Winnie

I always look forward to seeing what Nikolaj will be delivering... :)

Lulu

En for mange rundt om i verden med tidens hungren efter nyheder på alle fronter, aktuel film- den skal bestemt ses. Ikke mindst fordi jeg har en soft spot for Juliette Binoche- som er en fremragende skuespillerinde!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.