Vind biografbilletter hver uge

A Simple Favor

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en gennemgående spændingsmættet stemning med en humoristisk undertone. Der ses en række scener med voldsomt indhold: En bil knuses mod en forhindring. En person kører med to børn på bagsædet over for rødt. En person rammes uventet af en bil. En person drukner en anden. Et lig med åbne øjne findes i vandet. Et hus brændes ned. To gange ses en person blive skudt. Desuden rummer filmen en række sexscener, som dog ikke er særligt eksplicitte. Da det voldsomme imidlertid ikke er udpenslet, og da det er omgivet af humoristiske elementer, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende eller grænseoverskridende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
27.09.2018
| |
1 time 57 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
A Simple Favor
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, 2D Supreme, Seniorbio
|
Billetter

Krimi-thrilleren 'A Simple Favor' er baseret på Darcey Bells roman af samme navn og følger den forsigtige mommy-blogger Stephanie, som udvikler et umage venskab med den sofistikerede og udfarende Emily, fordi deres to børn går i samme skoleklasse.

En dag forsvinder Emily pludselig sporløst, og Stephanie kaster sig nu ud i en større eftersøgning af veninden. Men det viser sig at være et mysterie fyldt med overraskelser, hemmeligheder, mord og hævn.

'A Simple Favor' er instrueret af Paul Feig, der tidligere har stået bag nyklassikeren Bridesmaids og spion-komedien Spy. Selvom den nye film ikke er i samme humoristiske genre, så har den stadig filmskaberens vanlige glimt i øjet.

Filmen går i fodsporene på de senere års stærke, kvindelige krimi-thrillers som David Finchers Kvinden der forsvandt og Kvinden i toget med Emily Blunt. (copyright: kino.dk)

Skal du se A Simple Favor?
(130 stemmer)

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jan

Hvis jeg kikkede rundt i salen, så var 95% af publikum af hunkøn, så min frygt var lidt at det var en tøse film jeg var gået ind til. Læser aldrig omtaler af film før jeg ser dem - derfor vidste jeg intet om den inden.

Nå - men lidt tøse fnidder, det er der da - men der er MEGET mere i den end det.
Mystik, dobbelt spil, og dobbelt dobbelt spil - så den er ikke sådan lige at gennemskue.

Faktisk en rigtig god film !!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.