Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

A Simple Favor

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en gennemgående spændingsmættet stemning med en humoristisk undertone. Der ses en række scener med voldsomt indhold: En bil knuses mod en forhindring. En person kører med to børn på bagsædet over for rødt. En person rammes uventet af en bil. En person drukner en anden. Et lig med åbne øjne findes i vandet. Et hus brændes ned. To gange ses en person blive skudt. Desuden rummer filmen en række sexscener, som dog ikke er særligt eksplicitte. Da det voldsomme imidlertid ikke er udpenslet, og da det er omgivet af humoristiske elementer, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende eller grænseoverskridende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
27.09.2018
| |
1 time 57 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
A Simple Favor
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, 2D Supreme, Seniorbio
|
Billetter

Krimi-thrilleren 'A Simple Favor' er baseret på Darcey Bells roman af samme navn og følger den forsigtige mommy-blogger Stephanie, som udvikler et umage venskab med den sofistikerede og udfarende Emily, fordi deres to børn går i samme skoleklasse.

En dag forsvinder Emily pludselig sporløst, og Stephanie kaster sig nu ud i en større eftersøgning af veninden. Men det viser sig at være et mysterie fyldt med overraskelser, hemmeligheder, mord og hævn.

'A Simple Favor' er instrueret af Paul Feig, der tidligere har stået bag nyklassikeren Bridesmaids og spion-komedien Spy. Selvom den nye film ikke er i samme humoristiske genre, så har den stadig filmskaberens vanlige glimt i øjet.

Filmen går i fodsporene på de senere års stærke, kvindelige krimi-thrillers som David Finchers Kvinden der forsvandt og Kvinden i toget med Emily Blunt. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (85 votes)
4.2
2.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • BT

    "... tonen [sejler] klodset frem og tilbage mellem drama og komedie." (Thomas Brunstrøm)

  • Politiken

    "... efterhånden som filmen udvikler sig fra hverdagskomedie til en slags amatørdetektivthriller, mister [Poul] Feig langsomt fokus." (Kim Skotte)

  • Weekendavisen

    "Måske stikker alvoren ikke så dybt, men filmen er ekstremt underholdende." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maggie Smith

En udmærket film, som jeg havde fine forventninger til og de blev opfyldt.

Ines

Må sige at jeg er lidt skuffet over denne film, og over selve skuespillet. Hverken Anna Kendrick eller Blake Lively viser hvad de kan. Filmen kører lidt frem og tilbage, der er nogle steder hvor det er sjovt og andre steder er det kedeligt og langtrukket, de fleste i salen havde allerede regnet det meste af plot twisten ud efter de første 30-40min. Håbede på en god dramedy, men synes den skuffede. Ikke en film jeg vil se igen.

Alberte

Rigtig god film!
Det er især et plus hvis man er til "det uventede".

Mikebars

Kan utrolig godt lidt film typer krimi triller

Anton Berg

Jeg vil altså give Jan ret. Det er ikke nogen standard tøsefilm (eller nogen tøsefilm overhovedet), bare fordi den indeholder kvinder i hovedrollen og ser ret sød, hyggelig og nuttet ud. Det virker som et forsøg på at lave en Desperate Housewives spin-off og så skrottet idéen, fordi handlingen lå perfekt til en nervepirrende thriller. Jeg blev pænt overrasket over, hvor forholdvis dyster den var bag humoren og den positive energi. Klart én af de gode mysteriefilm, med drejninger der er vildt svære at forudse! Se den uden at vide for meget om handlingen!

Jan

Hvis jeg kikkede rundt i salen, så var 95% af publikum af hunkøn, så min frygt var lidt at det var en tøse film jeg var gået ind til. Læser aldrig omtaler af film før jeg ser dem - derfor vidste jeg intet om den inden.

Nå - men lidt tøse fnidder, det er der da - men der er MEGET mere i den end det.
Mystik, dobbelt spil, og dobbelt dobbelt spil - så den er ikke sådan lige at gennemskue.

Faktisk en rigtig god film !!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.