Cookie- og Privatlivspolitik

A Prairie Home Companion

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
14.07.2006
| |
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
A Prairie Home Companion
|

Filmen 'A Praire Home Companion' handler om Gerrison Keillor som er vært og tovholder på det underholdende og populære radiovarieté-show, A Prairie Home Companion, der er blevet transmitteret i tre årtier, live fra Minnesota.

Keillor er en levende legende i amerikansk showbizz, og har selv fiktionaliseret og omskrevet radioshowet til et filmmanus, som i Robert Altmans iscenesættelse er blevet en varm og underfundig komedie/musical om livet backstage.

The Johnson Sisters, som programmets lyttere vil kende, spilles af Meryl Streep og Lily Tomlin, og de ligeså legendariske syngende cowboys, Lefty and Dusty, ageres af Woody Harrelson og John C. Reilly.

Filmens parodiske fremstilling af showet tager sin begyndelse en dag, hvor det annonceres, at F. Scott Fitzgerald-Teatret i Minnesota, hvorfra programmet transmitteres, er blevet opkøbt af en ejendomsspekulant fra Texas (Tommy Lee Jones), og skal lukkes til fordel for en parkeringsplads.

'A Praire Home Companion' er en stjernespækket komedie film omkring country musik.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
2.9
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Men det ændrer ikke ved at det er dybt kedeligt, hvis man ikke er kæmpefan af Contry musik.

Jo, der er en smule drama - sikkert på linie med hvad man kunne opleve på et cafeteria eller et værtshus, hvis man sad der i et par timer.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.