Cookie- og Privatlivspolitik

A Modern Man

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
04.10.2017
| |
1 time 24 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
A Modern Man
|

Dokumentarfilmen 'A Modern Man' undersøger, om vores evige søgen efter succes og perfektionisme fører til lykke.

Charlie Siem er en ung, fremtrædende violinist, som har alt: Succes som klassisk musiker og en stjernestatus som international fotomodel.

Udadtil ligner det et perfekt liv, men bag det glamourøse ydre møder vi et menneske, som forsøger at navigere i de mange valgmuligheder. Hvordan bliver man den ultimative version af sig selv? Og hvornår er det, man har opnået, godt nok?

'A Modern Man' er instrueret af danske Eva Mulvad, der fik sit store gennembrud i 2006 med 'Enemies of Happiness', der afgav en World Cinema Jury Prize på Sundance Film Festival. Senest var Mulvad aktuel med familieportrættet The Good Life.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (17 votes)
4.4
3.5

Instruktør

Instruktører

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "... Mulvads dokumentarfilm [fascinerer] ..." (Jacob Wendt Jensen)

  • Politiken

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jan Engel

Charlie Siem er et fantastisk godt emne for en dokumentarfilm, og Eva Mulvad har præsteret at få rigtigt meget ud af sit spændende emne.

Man keder sig ikke et øjeblik under filmen, som lag for lag afdækker, hvem Charlie er.

Som violin virtuos, international fotomodel og milliardærsøn med norsk far og engelsk mor og opvokset i London er hans liv på mange måder for godt til at være at sandt, og man venter hele tiden på, at nu må han da snart udvise noget arrogance eller bryskhed eller lignende.

Men det kommer ikke, og han fremstår inderligt som en åben og sympatisk ung mand med let til smil og en god portion humor.

Da det er en dokumentarfilm, ville det have været rart at få en tekst på lærredet undervejs om, hvor han er henne, og hvem han taler med. Det burde også have været nævnt, at han er uddannet på Eton og i Cambridge, hvilket tilføjer endnu et utroligt element i hans liv.

Hvis der blive lavet en dokumentar om Charlie om ti år, bliver det spændende at se, hvad der er sket især med hensyn til venner og kærester.

Dejlig film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.