Cookie- og Privatlivspolitik

A Love Song For Bobby Long

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
17.06.2005
| |
1 time 59 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
A Love Song For Bobby Long
|

I filmen 'A Love Song for Bobby Long'  følger vi den attenårige trailer-trash tøs, Pursy, da moren dør forlader hun både kæreste og husvogn i Californien for at vende hjem til den støvede, mennesketomme flække i udkanten af New Orleans, hvor hendes mor boede.

Her opdager hun til sin overraskelse, at morens hus ikke står øde hen, men er beboet af den midaldrende, forhenværende litteraturprofessor Bobby Long og hans protégé Lawson Pines, der begge er ved at drikke sig selv ihjel.

I modsætning til Pursy selv har Bobby og Lawson haft et nært forhold til Pursys mor, og da ingen af de tre vil frasige sig retten til at bo i huset, er scenen sat til en kamp på temperamenter mellem den iltre og bitre Pursy, den fordrukne verdensmand Bobby og den altid mæglende Lawson.

'A Love Song for Bobby Long' er et drama med Scarlett Johansson og John Travolta.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (17 votes)
4.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

Faktisk en meget god film, hvor man ser en ny udgave af John Travolta som en halv gammel mand som bare er ligeglad med alt, en dejlig film som der kan sætte nogle tanker igang .

Wayne

Travolta film, denne gang med gråt hår - og i et helt andet univers, end vi normalt oplever ham. Godt drama fra trailer-trash miljøet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.