Cookie- og Privatlivspolitik

A History of Violence

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
11.11.2005
| |
1 time 38 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
A History Of Violence
|

I filmen 'A History of Violence' lever restaurantøren Tom Stall et lykkeligt og tilbagetrukket liv med sin kone og deres to børn i en lille flække i Indiana.

Familiens idylliske hverdag forandres brutalt, da Tom udsættes for et røverisk overfald i sin restaurant. Tom skyder de to tyve for at redde både sig selv og gæsterne i restauranten.

Dagen efter er Toms billede på forsiden af alle landets aviser. Han udråbes til en helt, men Tom er ikke begejstret for sin nyvundne berømmelse og forsøger indædt at få familiens hverdag tilbage på rette spor.

Problemerne tårner sig dog for alvor op, da en mystisk mand ved navn Carl Fogarty dukker op og drypper yderligere malurt i bægeret.

'A History of Violence' vandt to Oscars og har Viggo Mortensen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (42 votes)
4
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Viggo Mortensen film hvis man ser bort fra Ringenes Herre, okay der er også The Road men alligevel er den virkelig spændende.

Viggo Mortensens og Ed Harris præstationer er fremragende.

Frank

Dårlig film

Lars Michael

En fantastisk film hvor viggo mortensen og Ed Harris kæmper mod hinanden
.god film ...en af viggo mortensen bedste rolle

Jeff

Mortensen and Harris in absolute top form, ably supported by the rest of the cast in a fascinating, dark, twisting movie. It’s what we’ve come to expect from Cronenberg.

S. Rico

Viggo Mortensen sparker røv, og man ved ikke helt, om han er en good eller bad guy. Til gengæld er det helt sikkert, at Ed Harris er en bad guy. Han er på sine ældre år blevet helt fantastisk dygtig til at spille voldsomt usympatiske roller.

Wayne

David Cronenberg, når han er bedst - og Viggo Mortensen gør det til topkarakter.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.