Cookie- og Privatlivspolitik

A Good Year (2007)

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
A Good Year
|

Filmen 'A Good Year' er den noget atypiske Ridley Scott-film hvor, Russell Crowe spiller en investeringsekspert, der arbejder i et højt respekteret firma i London. En dag dør hans fransk-boende onkel, og pludselig arver han et gammelt rustikt vinslot i hjertet af Provence.

Først overvejer han at sælge det, men da han først ankommer til det charmerende franske vinslot i de pragtfulde omgivelser, bliver han mødt af barndommens minder og bliver tryllebundet af både stedet og den franske kvinde, han møder, kort efter ankomsten.

Men lige som det nye liv begynder at tage form, melder en amerikansk kvinde sin ankomst...

'A Good Year' er en genforening mellem Russell Crowe og Ridley Scott som tidligere har lavet storfilmen 'Gladiator'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (35 votes)
4.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Den er ikke den store film kunst det her, men det vejer den til gengæld op for med en masse charme og varme. Det er rart at se Russel Crowe i en anden type rolle end en stille slagsbror (Gladiator, Robin Hood m.fl), ikke fordi han er dårlig til det, men lidt af afveksling er altid rart. Selvom de ligner et lidt umage par, er der en fin kemi mellem Marion Cotillard og Russel Crowe. Flot billedside, med skønne billeder af herregården og dens vinmarker.

En god film at side at varme sig på og smile af, på en kold vinteraften.

jonuser/927757

Det er ikke en helt fantastisk film, men nærmere en film man nyder mens den er der , og derefter glemmer ret hurtigt. Det eneste der ikke kommer i glemmebogen, er de utrolig flotte og stemningsfulde billeder, der gør at man bare VIL til Sydfrankrig!

Antaeus

Dejlig livsbekræftende film i et stille og roligt tempo. Hvor får man bare lyst til at kunne leve på et vinslot i Sydfrankrig efter at have set denne film.

Wayne

Ridley Scott laver en romantisk komedie med Russel Crowe i hovedrollen. Makkerparet fra Gladiator i en feel god film? Men bare rolig det holder hele vejen. Meget charmerende fra det smukke Provence i Frankrig.

Sanne

Denne film er en fell good movie. Russell Crowe spiller rigtig godt i denne varme stemningsfyldte komedie. Den er let og ligetil. Jeg havde min mor med ind og se filmen og både hende og jeg hyggede os og var godt underholdt!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.