Cookie- og Privatlivspolitik

A Good Year (2007)

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
11.11.1969
| |
1 time 58 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
A Good Year
|
Versioner: se alle
Særvisning, Særvisning
|
En kynisk investeringsekspert tager i ‘ A Good Year’ på en kort rejse for at overtage det vinslot i Provence, hans onkel har efterladt ham. Fortidens minder, den smukke natur, easy-living og en fransk kvinde tryllebinder ham til stedet.
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (36 votes)
4.5
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Den er ikke den store film kunst det her, men det vejer den til gengæld op for med en masse charme og varme. Det er rart at se Russel Crowe i en anden type rolle end en stille slagsbror (Gladiator, Robin Hood m.fl), ikke fordi han er dårlig til det, men lidt af afveksling er altid rart. Selvom de ligner et lidt umage par, er der en fin kemi mellem Marion Cotillard og Russel Crowe. Flot billedside, med skønne billeder af herregården og dens vinmarker.

En god film at side at varme sig på og smile af, på en kold vinteraften.

jonuser/927757

Det er ikke en helt fantastisk film, men nærmere en film man nyder mens den er der , og derefter glemmer ret hurtigt. Det eneste der ikke kommer i glemmebogen, er de utrolig flotte og stemningsfulde billeder, der gør at man bare VIL til Sydfrankrig!

Antaeus

Dejlig livsbekræftende film i et stille og roligt tempo. Hvor får man bare lyst til at kunne leve på et vinslot i Sydfrankrig efter at have set denne film.

Wayne

Ridley Scott laver en romantisk komedie med Russel Crowe i hovedrollen. Makkerparet fra Gladiator i en feel god film? Men bare rolig det holder hele vejen. Meget charmerende fra det smukke Provence i Frankrig.

Sanne

Denne film er en fell good movie. Russell Crowe spiller rigtig godt i denne varme stemningsfyldte komedie. Den er let og ligetil. Jeg havde min mor med ind og se filmen og både hende og jeg hyggede os og var godt underholdt!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.