Cookie- og Privatlivspolitik

A Dog's Journey

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen veksler mellem en varm, humoristisk og alvorlig stemning. Der er scener med sygdom og død, og hvor de efterladte er i sorg. I en dramatisk scene bliver en person forfulgt og kommer efterfølgende ud for et biluheld. Det triste og dramatiske indhold er imidlertid udramatisk skildret og efterfølges af humoristiske situationer. Endvidere har hovedkaraktererne altid trofaste venner i nøden, og historien forløses positivt. Det vurderes derfor, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
20.06.2019
| |
1 time 48 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
A Dog's Journey
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
|

Familiefilmen 'A Dog's Journey' er baseret på W. Bruce Camerons bog af samme navn og er en efterfølger til den populære A Dog's Purpose.

Hunden Bailey lever det gode liv på gården, hvor han har fået en ny kammerat i sin ejer Ethans barnebarn CJ.

Problemet er bare, at CJs mor, Gloria, beslutter sig for at rejse væk med CJ.

Da Baileys sjæl står til at forlade denne verden og tage form i et nyt liv, lover den trofaste hund derfor Ethan at finde CJ og beskytte hende for enhver pris.

Det bliver dermed starten på et venskab, der strækker sig over flere liv og som aldrig slutter.

Bag hunden Baileys stemme står igen Josh Gad, som tidligere bl.a. har lagt stemme til Olaf i Frost og Chuck i Angry Birds

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (41 votes)
5.4
3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Politiken

    "... med Kathryn Prescott i rollen som CJ bliver [filmen] et let og charmerende coming of age-drama. Men det er jo en hundefilm for hulen. Så hvem skal se den?" (Joakim Grundahl)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Aksel

Filmen er fantatisk og kan jelt klart anbefales, jeg græd personligt pænt meget dsv, Men hvis i vil se en trist, sød og romantisk film er "A Dogs Journey" lavet til jer.
Ha' en god dag :)

Ashley

Sjældent har jeg fået mig så god en tudetur som til A Dog's Journey... Det skulle da lige være til 1'eren - A Dog's Purpose. Jeg må indrømme at jeg har en svaghed for film af denne karakter fordi det rammer noget i mit dyreelsker hjerte... Jeg kunne drage mange paralleller til mit eget liv, og jeg elskede hvert et øjeblik af den - selvom det gjorde ufatteligt ondt indeni at se den. Sjældent har en film rørt mig så meget... Der skal lige gå et par år før jeg tør se den igen.

Magnus

Synes filmen var meget sjov og meget reel i en tid, hvor så mange mennesker har hund, og de i høj grad bliver behandlet som et familiemedlem.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.