Cookie- og Privatlivspolitik

A Blast

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
17.09.2015
| |
1 time 23 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
A Blast
|

Filmen 'A Blast' handler om Maria, der har besluttet sig for at lade sin mand og sine tre børn i stikken.

Maria tager familiens stationcar, en stor pose penge og sætter kursen mod motorvejen uden at se sig tilbage. Fra at være en kærlig mor, en hengiven hustru og en pligtopfyldende datter, efterlader Maria sig et spor af ild i sit forsøg på at bryde fri.

'A Blast' er en græsk film om en kvinde, som tager konsekvensen af virkeligheden i det økonomisk pressede Grækenland.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (3 votes)
2.3
2.7

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "'A Blast' er lidt for meget én til én, når det gælder en krise, der er vekslet til desperation, og desperation er ikke nødvendigvis det samme som talent og stor kunst, ligesom provokationer på stribe ikke er det." (Jacob Wendt Jensen)

  • Jyllands-Posten

    "Filmen er uden visuel appel – bortset fra Marias sensuelle krop, der beslaglægger en pæn procentdel af billederne, men så har vi også set den, og filmen, der springer gumpetungt i kronologien, bliver mere og mere træls at glo på." (Johs. H. Christensen)

  • Politiken

    "Der er nærmest ikke en scene i filmen, der ikke insisterer og påkalder sig opmærksomhed som en knytnæve i snotten. Hvad denne dramatiske udgydelse derudover går ud på, er sværere at sige." (Katrine Hornstrup Yde)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.