Cookie- og Privatlivspolitik

30 Days of Night

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
23.11.2007
| |
1 time 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
30 Days of Night
|

'30 Days of Night' foregår i Barrow, Alaska hvor der hver vinter er 30 dage med totalt arktisk mørke. Solen er sunket til under horisontlinjen og de fleste af Barrows indbyggere drager mod mildere himmelstrøg sydpå mens kulden og mørket har overtaget.

Da mørket langsomt men sikkert falder på, dukker der denne vinter pludselig en mystisk gruppe af fremmede op i den ellers øde by. Det er en gruppe blodtørstige vampyrer, som søger føde blandt de tilbageblevne beboere.

Barrows sherif Eben (Josh Harnett), hans kone Stella (Melissa George) og en lille gruppe af byens beboere må gøre alt hvad de kan for at undgå et blodbad og holde sig selv og hinanden i live indtil solens stråler igen rammer den hårdt plagede by.

'30 Days of Night' er en skræmmende effektiv og uhyggelig gyser, som på elegant vis puster ny og frisk energi i den bloddryppende myte om vampyrer.

Det er gysermesteren Sam Raimi, som har produceret og David Slade (Hard Candy) der har instrueret.

'30 Days of Night' er baseret på Steve Niles og Ben Templesmiths grafiske værk.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (26 votes)
3.9
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anthony

Poor story. Clichéd to death. Movies in this genre will do the following. A group trying to survive in a crisis with always have at least one person who is completely stupid and gives the game away.

Poor story.

Cliched to death.

Mads

Det sker sjældent, at en film i samme stil opnår min fulde interesse og tilskuerglæde. Dog har Sam Raimi og David Slade formået at feje benene væk under mig. En mildestalt eminent film er kreeret ud fra et mareridsagtigt univers af blodbad og action bygget op omkring det simple element, at byen underkastes 30 dage med mørke.
30 days of night - Filmen, der bliver bedre for hver gang, man ser den

josimar1234

min ven synes den er fantastisk!!! så må den oså bare være god

Kian

fantastisk

50 Cedis

dårlig fundet på ikke noget gys kun kedelighed

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.