Cookie- og Privatlivspolitik

2 Fast 2 Furious

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
20.06.2003
| |
1 time 41 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
2 Fast 2 Furious
|

I '2 Fast 2 Furious' er Brian O’Conner ikke længere ansat ved politiet, men forsøger nu at komme på god fod med sine tidligere chefer i LAPD ved endnu engang at agere muldvarp i Los Angeles´ betændte underverden.

Sammen med vennen Roman Pearce skal Brian transportere sorte penge for narkohandleren Carter Verone, mens han samtidig arbejder sammen med undercover-betjenten Monica Fuentes for at finde beviser, der kan sende Verone bag tremmerne.

 '2 Fast 2 Furious' er efterfølgeren til 'The Fast and the Furious'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (64 votes)
4.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Søsuser/807738

9. bedste fast and furious film

S. Rico

Paul Walker spiller igen Brian O'Connor: undercover politibetjent/kriminel/ streetcar racer. Hovedperson og plot er således (så godt som) uændret fra den første film. Men alle bipersonerne er skiftet ud. I stedet for at hænge ud med Vin Diesel, Michelle Rodriguez og de andre fra garagen i LA, så er vi nu i Miami. Omgivelserne og biljagterne er mere farverige, men det samme kan man desværre ikke sige om persongalleriet. Hvis man blot ønsker en actionfilm med hurtige biler, så består filmen helt sikkert. 2½ stjerner.

Nikolaj

Ligesom sin forgænger har denne anden del af FAF-serien en masse drengerøvsfaktor! Bilerne er stadig super fede, men man savner nu lidt Vin Diesel og hans Dodge Charger! Plottet bliver desværre aldrig spændende, men filmen har dog lidt charme!

Nikolaj

Allerede her begynder man at kede sig lidt undervejs.

Men okay.

Lars Michael

Jeg savner Vin Disel i filmen, okay film kan godt huske da den kom frem det var bare noget man skulle se , også fordi 1eren var rigtig god.Den her kommer ikke helt op ved sien af 1

Frank

Okay film

Wayne

Mangler måske Vin Disel, men ikke fart.

Mia Lindholm

Jeg syntes alle filmene er fantastiske! Gode skuespillere og super fede biler! God handling og action osv. :-)

Kronk fra david by

Fortjener 7 Stjerner

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.